fbpx
Skip to main content
Munoza

JEZIVO: Danijel (21) i njegov brat sekli devojku (17) MOTORNOM TESTEROM, a potom je strpali u KONTEJNER

Foto: Youtube printscreen/ABC15 Arizona
Porodica Blas-Torealba prijavila je da je Munoza nestala 5. oktobra, nakon što su rekli da je nisu videli oko 10 dana.

Jedan čovek iz Arizone rekao je policiji da je telo svoje devojke koje se raspadalo držao u plastičnoj kutiji „jer je želeo da ostane blizu njega“.

Danijel Blas Torealba (21) i njegov brat uhapšeni su nakon što je policija u Finiksu pronašla ostatke njegove devojke Destini Munoz (17) umotane u plastiku i traku u kontejneru, saopštila je policija u ponedeljak.

TUŽNO: Poznati voditelj boluje od RAKA - kancer metastazirao na jetri i limfnim čvorovima

TUŽNO: Poznati voditelj boluje od RAKA - kancer metastazirao na jetri i limfnim čvorovima

OTAC ĆERKI PODIGAO ČUDAN NADGROBNI SPOMENIK: Radnik na groblju mislio da je poludeo kad je video ovaj prizor

OTAC ĆERKI PODIGAO ČUDAN NADGROBNI SPOMENIK: Radnik na groblju mislio da je poludeo kad je video ovaj prizor

Lavrov: "NATO treba da učini prvi korak"

Lavrov: "NATO treba da učini prvi korak"

 

Braća su navodno strpala Munozu u kontejner koja je tamo bila sve do 5. oktobra kada je telo pronađeno, prema sudskim spisima do kojih je došao azfamili.com.

Torealba i njegov brat Edvin Čavez-Blas (19) su optuženi da su prikrili Munozinu smrt planom da je iseku motornom testerom na komade i sahrane, stoji u sudskim spisima.

Njih dvojica su optuženi zbog sumnje da su sakrili telo i da su falsifikovali dokaze.

 

Munoz je ubijena hicem iz vatrenog oružja. Nakon što je Munoza bila mrtva, Torealba je poslao poruku njenoj porodici telefonom kako „ne bi brinuli za nju“, navodi se u sudskim spisima. U jednom trenutku muškarac se na fotografijama predstavio kao mrtva devojka koju je potom poslao njenoj porodici.

Danijel je rekao da je prikrio zločin jer je mislio da će upasti u nevolje zbog ilegalnog posedovanja vatrenog oružja - oružja koje je korišćeno u Munozinoj smrti.

Porodica Blas-Torealba prijavila je da je Munoza nestala 5. oktobra, nakon što su rekli da je nisu videli oko 10 dana. Kada je policija stigla u kuću, navodno su pronašli Munozine ostatke u kontejneru. Policija misli da je umrla oko 26. septembra.

Torealba je bio na uslovnoj kazni nakon što je osuđen zbog pomaganja migrantima bez dokumenata za novac kada je Munoza ubijena. Rekao je ostalima u svojoj porodici da je Munoza umrla nakon što ju je gurnuo i ona je udarila u glavu, izvestila je policija.

Čavez-Blas je pomogao svom bratu da očisti mesto zločina, tvrde vlasti-navodno je uhvaćen na video nadzoru kako kupuje kontejner, traku i motornu testeru u "Houm Depou".

Munozin uzrok smrti još nije utvrđen. Vlasti nastavljaju sa istragom.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
1 Beograd