Utorak 19. mar 2024.
Policija/ilustracija

Jezivo! Dečak (17) se predozirao i UMRO, a njegov DILER je od suda dobio naredbu da plati sahranu

Foto: Profimedia/ilustracija
Tuga

Vlasti američke države Sinsinati saopštile su da je Majkl Čendler (29) prodao smrtonosnu dozu fentanila tinejdžeru, nakon čega mu je naređeno da plati troškove sahrane dečakovoj porodici.

25 do doživotne: Monstrum "lečio" žene i devojčice u ordinaciji, pa SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO više od 100 njih (FOTO/VIDEO)

Majkl Beret, američki sudija, osudio je Čenlera na skoro 17 godina zatvora i naredio mu da plati 9.000 dolara nakon što se izjasnio krivim za distribuciju droge.

Udala se za bogataša da bi ga iskoristila: Kad je umro, sačekao je ŠOK (VIDEO)

Tinejdžer, identifikovan u sudskim dokumentima kao J.H., pronađen je mrtav usled predoziranja u njegovoj kući u Kentakiju. Policija je rekla da je pronašla fentanil koji je ubio Čendlera.

Policija
Policija
Foto: Profimedia

Istražitelji su rekli da su pretresom Čendlerove kuće pronašli veliku količinu fentanila, zajedno sa kokainom, priborom za drogiranje, pištoljem i municijom.

Šta je fentanil?

Fentanil je potentni sintetički narkotični analgetik da brzim početkom i kratkim trajanjem dejstva.Istorijski se koristio za lečenje probojnog bola, i često se koristi u pre-procedurama kao olakšavač bola, i kao anestetik u kombinaciji sa benzodiazepiniima.

Devojka (18) silovala muškarca zbog SNIMKA uz pretnju NOŽEM: Terala ga da je ORALNO zadovolji!

Iako je Fentanil veoma dobar kao analgetik za neke bolesti i stanja velika je opasnost od zloupotrebe. Širom sveta su zabeleženi slučajevi zloupotrebe fentanila tako da ga pojedinci koriste kao drogu.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd