fbpx
Skip to main content
Greta

JOŠ JEDAN DRŽAVNIK NA METI RUSKIH PRANKERA: Predstavili se kao Greta i zapretili mu da se "ne igra rata"

Foto: Profimedia
Prankeri Vladimir Kuznjecov (Vovan) i Aleksej Stoljarov (Leksus) predstavili su se kao 17. godišnja aktivistkinja

Nova žrtva ruskih šaljivdžija ovaj put je bio kanadski premijer Džastin Trudo, kojem su se predstavili kao švedska eko-aktivistkinja Greta Tunberg i pozvali ga "da se ne igra rata".

Mladi jedva čekaju Black Friday – evo i zašto!

Mladi jedva čekaju Black Friday – evo i zašto!

KORONA UBIJA I ONE BEZ KORONE: Zbog kovid pacijenata ostali umiru čekajući red za lekara

KORONA UBIJA I ONE BEZ KORONE: Zbog kovid pacijenata ostali umiru čekajući red za lekara

HOROR UBISTVO: Drogiran odsekao glavu dečaku (6), dok se njegova majka porađala (VIDEO)

HOROR UBISTVO: Drogiran odsekao glavu dečaku (6), dok se njegova majka porađala (VIDEO)

Prankeri Vladimir Kuznjecov (Vovan) i Aleksej Stoljarov (Leksus) predstavili su se kao 17. godišnja aktivistkinja i saopštili Trudou o stvaranju "kluba predsednika i šefova država" koji je podržavaju. Zatim su pitali kanadskog premijera da li pristaje da se pridruži "zatvorenom klubu".

- Mislim da jedan razgovor nije dovoljan. Verovatno možemo da se složimo sa principima. Ali pre nego što se moja zemlja i ja pridružimo, zaista bih voleo, ako je moguće, da mi pošaljete detaljno objašnjenje o čemu se radi. Mislim da ću to pozitivno razmotriti - odgovorio je Trudo.

Zatim su Vovan i Lekus u ime aktivistkinje izjavili da je princ Hari njen prijatelj i zatražili od političara da se pozabavi njime.

- On još uvek nije u Kanadi, bio je ovde, ali pošto on donosi odluke unapred, mogu da vas uverim da ga Kanađani takođe veoma vole. Pre svega – ja. Vodio sam nekoliko sjajnih razgovora s njim i nestrpljivo čekam mogućnost da provedem s njim više vremena, ukoliko on to poželi. On je trenutno u složenoj situaciji sa porodicom i britanskim medijima. Želim mu sve najbolje u izgradnji njegove budućnosti - rekao je premijer Kanade.

Na kraju razgovora, Vovan i Lekus pozvali su premijera da utiče na NATO i Donalda Trampa i "da se ne igra rata".

- I ja sanjam o svetu u kojem vojnici nisu potrebni, ali još uvek ne živimo u tom svetu. Nažalost, za to su potrebni ljudi koji se protive onima koji nanose štetu nevinima. Ali zaista cenim tvoje osećajne reči i uvek mislim kako možemo da koristimo različite metode da dođemo do mira - rekao je on.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
7 Beograd