fbpx
Skip to main content
Lekar

LAŽNI DOKTOR LEČIO LJUDE VIŠE OD ČETIRI GODINE: Otkriveno da nema ni osnovnu školu, lečio čak i zaražene KORONOM

Foto: Profimedia
Veeragandham Teja iz indijske savezne države Zapadni Bengal radio je kao doktor više od četiri godine pre nego što je razotkriven.

Prvo ga je njegova druga supruga prijavila policiji zbog psihičkog i fizičkog uznemiravanja, a zatim je napravio grešku jer je policiji dao preporuku da poništi kaznenu evidenciju jednog od pseudonima.

Bilo je potrebno samo malo kopanja i policija je razotkrila mrežu laži koja je trajala deset godina, lažne diplome i potvrde, kao i njegovih nekoliko pseudonima. Njihov je zaključak bio da su Tejina karijera i gotovo cio život, zapravo, bili izmišljotina, prenosi Oddity Central.

DALEKI PRECI ZNALI ZA KUVANE OBROKE! Koristili termalne izvore za pripremu hrane, a to su otkrili SASVIM SLUČAJNO

DALEKI PRECI ZNALI ZA KUVANE OBROKE! Koristili termalne izvore za pripremu hrane, a to su otkrili SASVIM SLUČAJNO

POZNATO ŠTA SE KRIJE IZA SNIMKA NA KOM VOJNICI TUKU GOLU ŽENU: Oglasio se ministar odbrane

POZNATO ŠTA SE KRIJE IZA SNIMKA NA KOM VOJNICI TUKU GOLU ŽENU: Oglasio se ministar odbrane

NEVEROVATNA SCENA RAZBESNELA OČEVICE: Pijana majka ugrozila život deteta, devojčica skoro ISPALA NA BETON (VIDEO)

NEVEROVATNA SCENA RAZBESNELA OČEVICE: Pijana majka ugrozila život deteta, devojčica skoro ISPALA NA BETON (VIDEO)

Godine 2016, ubrzo nakon početka karijere lekara, policija ga je uhvatila da se predstavlja kao policajac IPS-a, a koristio je i službena vozila tvrdeći da je sin višeg službenika IPS-a, ali u tom slučaju je uspeo da se oslobodi optužbe.

Od tada je radio kao lekar u nekoliko uglednih specijalnih bolnica, a s obzirom na to da je imao osnovne medicinske veštine, koje je naučio tokom prakse, niko nije sumnjao u njega.

Ispostavilo se da njegova postignuća nisu bila ni približno impresivna kao što je sugerisao njegov rezime. Napustio je školu u petom razredu i pobegao od kuće 2005. godine, pa putovao u razne velike gradove, prodajući u vozovima flaširanu vodu i grickalice.

Tako je upoznao doktora Purušotama Redija, koji mu je osigurao posao.

Tad je upoznao društvene i finansijske koristi medicinske profesije i odlučio da ih iskusi iz prve ruke. Doktor Redi, koji je Teji ponudio utočište i finansijsku podršku nakon što je čuo da je siroče, takođe mu je pomogao da na njegovu adresu dobije vozačku dozvolu i glasački dokument, kao i druge važne dokumente.

doktor
Foto: Profimedia

Ambiciozni tinejdžer kasnije je pozajmio lekarovo prezime i radio je na dobijanju svih vrsta lažnih sertifikata i diploma kako bi prevara bila što uverljivija. Sertifikate koje je lažirao iskoristio je za stažiranje u bolnici, gde je naučio osnovne medicinske veštine kojima se kasnije služio.

Nakon prakse otišao je u Bangalor, gde je neko vreme radio kao okružni medicinski službenik. Zatim se preselio u Hajderabad, gde je radio kao lekar u nekoliko bolnica.

Da nije bilo tužbe njegove supruge, koja je pokrenula istragu, kao i njegove drske preporuke policiji da poništi kaznenu evidenciju jednog od njegovih brojnih pseudonima, Teja bi verovatno i dalje radio kao doktor.

Istražioci su otkrili da je Teja, iako neki dokumenti tvrde da ima samo 23 godine, u stvarnosti znatno stariji. U njihovom izveštaju se takođe spominje da je tokom svoje četvorogodišnje medicinske karijere lečio brojne pacijente, uključujući one obolele od korona virusa.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
16 Beograd