fbpx
Skip to main content
majka

Majka šokirala priznanjem: Moj sin je danas udario drugo dete, evo zašto sam PONOSNA NA NJEGA i zašto sam mu se zahvalila

Foto: Instagram/Printscreen/itslauramazza
Njena objava postala viralna.

Veliku raspravu na Instagramu nedavno je pokrenula jedna majka, rekavši da je ponosna na svog sina, jer je bio nasilan prema drugom dečaku. Objava Lore Mezi brzo je postala viralna, kada je objasnila svoj stav.

Ova 33-godišnjakinja, koja ima troje dece, istakla je da jako dobro zna kako "nasilje nije odgovor", ali "kada su u pitanju nasilnici, morate im se suprotstaviti".

HOROR U STANU! Telo se uveliko raspadalo, prvi poznati transrodni vojnik pronađen mrtav!

HOROR U STANU! Telo se uveliko raspadalo, prvi poznati transrodni vojnik pronađen mrtav!

ČETVORICA MIGRANATA SILOVALI ŽENU (36): Tražili od nje da razgovara sa njima o situaciji u kojoj se nalaze

ČETVORICA MIGRANATA SILOVALI ŽENU (36): Tražili od nje da razgovara sa njima o situaciji u kojoj se nalaze

STOTINE HILJADA STANOVNIKA ISTANBULA TVRDI: Mi smo potomci Srba i Beograđana

STOTINE HILJADA STANOVNIKA ISTANBULA TVRDI: Mi smo potomci Srba i Beograđana

"Moj je sin danas udario drugo dete. Rekao mi je da je morao da dežura na dvorištu. Stalno sam ga ispitivala zašto, a on nije hteo da kaže - rekao mi je da mu neću verovati. Naposletku je priznao da mu učiteljica nije verovala, jer se to dete uvek pretvara da je ono povređeno", započela je Mezi svoju ispovest.

Dodala je da ne misli da njena deca ne greše, ali da kada je njen sin u pitanju, ne radi se o detetu koje nasumice udara ili maltretira nekoga.

"Po prirodi je sladak. Za ovih šest godina koliko ga znam, nikada nisam svedočila da je nekoga ičime izazvao. Kad biste rekli da je to uradila moja ćerka, pa... To bi već bila druga priča. Rekla sam mu: "Ako mi kažeš istinu, nećeš upasti u nevolju". Tada mi se otvorio. Rekao mi je da ga je drugi dečak udario, a kada mu je on rekao da prestane, odgurnuo ga je s igrališta, a zatim pobegao", prisetila se majka.

"Ja sam ga pitala: "U redu, pa šta si ti uradio?". Odgovorio mi je da ga je udario šakom u lice kako bi znao da nikad više ne sme da ga maltretira. "Znao sam da učiteljica neće učiniti ništa pa sam morao da ga sprečim da me ubuduće maltretira", objasnio mi je", stoji dalje u objavi.

Lora dodaje da mu nije držala lekcije, već mu se samo zahvalila što je bio iskren i razgovarao sa njom o načinima rešavanja problema bez nasilja.

"Ali, da li sam bila ponosna? Jesam, malo. Znam da nasilje nije odgovor, ali isto tako znam da kada je reč o nasilnicima, moraš da im se suprotstaviš. Drago mi je da moj sin jeste. Žao mi je što nisam bila tu da ga zaštitim i što su ga izneverile odrasle osobe, ali drago mi je što se zauzeo za sebe, jer i meni kao odrasloj osobi to je još uvek jedna od najtežih stvari. Želim da moja deca znaju kako negativac ne pobeđuje. Šta vi mislite o ovome?", na kraju je upitala svoje pratioce.

Korisnici Instagrama koji su pročitali njenu objavu, uglavnom su podržali Lorine stavove i komentarisali kako se dečak dobro snašao. Ali, bilo je i onih koje stav ove mame nije nimalo impresionirao.

"Dobro odrađeno! Mali se odlično snašao, a i ti si! Neka deca pomeraju granice i nikad ne vide posledice svoga ponašanja", "Iskreno, bio bih vrlo ponosan na svog sina kada bi učinio isto. Nažalost, neki učitelji ne pomažu uvek dobroj deci", komentari su s jedne strane.

Drugi roditelji priznali su kako im se ne sviđa podsticanje nasilja te da je dečak trebalo da kaže učiteljici šta se dogodilo. "Kako je mogao da zna da učiteljica ne bi učinila ništa? Deca to često osećaju, ali to može i ne mora biti tako", zaključila je jedna osoba.

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
9 Beograd