Skip to main content
jakuza

MOJ OTAC, VOĐA NAJOPASNIJE BANDE DAVAO JE SVOJIM PRIJATELJIMA DA ME SILUJU! Ispovest ćerke vođe Jakuza (FOTO/VIDEO)

Foto:Instagram/The Sun
Šoko Tendo još uvek ima ožiljke od brutalnog silovanja i prebijanja, koje su nad njom činili članovi bande kojoj je pripadao i njen otac, u otrcanoj hotelskoj sobi dok je bila tinejdžerka.

Njen otac Hirojasu Tendo bio je član najopasnije bande na svetu - japanskih "jakuza" - i primoravao ju je na seksualno ropstvo u periodu od pet godina, posle čega je uspela da pobegne.

DEČAK JE PROPAO KROZ ZALEĐENO JEZERO, POLICAJAC KRENUO DA GA SPASE: Pogledajte filmsku akciju! (VIDEO)

Banda od 35.000 članova čini da mafija izgleda kao obdanište. Poznata je po masovnim ubistvima, trgovinom organima i ritualnom odsecanju malog prsta.

Dok statistike pokazuju da se divlja kriminalna grupa smanjuje, samo ove nedelje jedan član upucan je u Tokiju pred desetinama svedoka. Žene imaju loš status u "jakuzama" i supruge i ćerke često prisiljavaju na prostituciju njihovi sopstveni članovi porodice.

Šoko Tendo, kćerka vođe bande, napisala je memoare o svom iskustvu, otkrivši da je njen otac dozvoljavao da je drugi članovi siluju u više navrata, od čega je ležala "krvava i u moridcama" u hotelskoj sobi.

Kao rezultat toga navukla se na drogu, kojom su je "jakuze" snabdevale. Šoko su neretko i surovo prebijali isti oni za koje je njen otac bio zadužen, od čega su joj ostajale modrice, slomljene kosti i napukla bubna opna.

- Svaki put kada sam upoznavala novog muškarca, mislila sam da će biti drugačije - rekla je ona.

Sada je u svojim ranim pedesetim godinama. Podvrgla se plastičnim operacijama da sakrije svoje povrede, ali su emotivni i fizički ožiljci ostali.

Veruje se da "jakuze" vode trgovinu belim robljem u Japanu, gde mame žene širom sveta uz obećanje vize. Oduzimaju im pasoše i stvaraju im dugove, zbog kojih ih prisiljavaju da rade u bordelima, kako bi ih isplatile. Pretpostavlja se da su kapitalizovali status destinacije za seks turizam u Aziji.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
25 Beograd