Skip to main content
Novi Zeland

Napadač na džamiju na oružju napisao i ime NAJVEĆEG SRPSKOG JUNAKA (FOTO/VIDEO)

Foto: Twitter/printscreen/_Rephl3x_
Australijanac Brenton Tarant koji je počinio maskar u džamiji na Novom Zelandu prethodno je na svom oružju ćirilicom ispisao mnoga imena iz srpske istorije!

Na jednoj fotografiji jasno se vidi da je velikim slovima napisao i ime najvećeg srpskog junaka Miloša Obilića. Na drugom šaržeru je napisao i imena kneza Lazara i Marka Miljanova. 

Na internetu se takođe pojavio snimak iz automobila napadača pre nego što je počinio masakr, čija autentičnost još nije potvrđena, a na kome se čuje kako sluša srpsku krajišku pesmu "Od Bihaća do Petrovca sela" u kojoj se pominje i ime haškog osuđenika Radovana Karadžića. 

"Karadžiću vodi Srbe svoje" Ovo je SRPSKA PESMA koja se orila iz AUTOMOBILA SMRTI (FOTO/VIDEO)

"Karadžiću vodi Srbe svoje" Ovo je SRPSKA PESMA koja se orila iz AUTOMOBILA SMRTI (FOTO/VIDEO)

Na oružju se nalazi i amblem zloglasne SS divizije "Princ Eugen" čiji su pripadnici počinili zločine u Srbiji i BiH tokom Drugog svetskog rata. Među brojnim natpisima na više jezika i crtežima je i takozvana "Odal runa", znak u obliku romba, koju su pripadnici ove divizije nosili na uniformi.

Terorista je nosio i amblem "Crno sunce" koje je simbol okultnog značenja. Osnova simbola je "sunčev krug" koji je oslikan na podu dvorane u dvorcu u Severnoj Rajni-Vestfaliji koji je tokom Drugog svetskog rata bio jedno od najznačajnijih mesta za komandanta zloglasnih SS jedinica Hajnriha Himlera.

Na oružju su navedene mnoge bitke i ličnosti koje su se tokom istorije borile protiv prodora Turaka u Evropu. Među njima je i Ivankovačka bitka iz 1805. godine.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD svet

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd