Utorak 19. mar 2024.
Aleksej Navaljni

NAVALJNI PROHODAO! "NISAM ZNAO KAKO DA PRIČAM" Noge su mu drhtale dok je silazio niz stepenice (FOTO)

Foto: InstagramPrintscreen/navalny
Ruski opozicionar naglasio je da "još uvek ima mnogo problema koje treba rešiti", ali da su "neverovatni lekari u Univerzitetskoj bolnici u Berlinu rešili glavni problem"

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni objavio je sliku na Instagramu na kojoj se vidi kako silazi niz stepenice i napisao da je njegov put ka oporavku "jasan, mada dug".

VRAĆA SE SERIJA A: Vreme je za detronizaciju Juventusa

VRAĆA SE SERIJA A: Vreme je za detronizaciju Juventusa

RASTE BROJ PITANJA OKO TROVANJA NAVALJNOG: Probudile se sumnje u retoriku Zapada, oglasio se i Kremlj

RASTE BROJ PITANJA OKO TROVANJA NAVALJNOG: Probudile se sumnje u retoriku Zapada, oglasio se i Kremlj

DA LI JE REALAN: Tramp optužio Rusiju da je ukrala američku tehnologiju za hiperzvučne rakete

DA LI JE REALAN: Tramp optužio Rusiju da je ukrala američku tehnologiju za hiperzvučne rakete

Navaljni, koji se u Nemačkoj oporavlja od trovanja, objasnio je kako se sada oseća i kako je tekao oporavak prethodnih dana.

- Do nedavno nisam prepoznavao ljude i nisam znao kako da razgovaram. Svakog jutra doktor mi je dolazio i rekao: "Aleksej, doneo sam tablu, hajde da smislimo koju reč da napišem na njoj". To me je dovelo do očaja, jer iako sam već generalno razumeo šta doktor želi, nisam znao odakle da nađem reči. Gde se pojavljuju u glavi? Gde pronaći reč i kako učiniti da ona nešto znači - napisao je Navaljni.

Kako je dalje naveo, nije znao kako da izrazi svoj očaj i zato je ćutao.

- Sad sam momak kome noge drhte dok silazi niz stepenice, ali pomisli: Oh, ovo je stepenište! Popni se uz njih. Možda bi trebalo da potražim lift - piše Navaljni.

Ruski opozicionar naglasio je da "još uvek ima mnogo problema koje treba rešiti", ali da su "neverovatni lekari u Univerzitetskoj bolnici u Berlinu rešili glavni problem".

- Pretvorili su me od "tehnički žive osobe" u nekoga ko ima sve šanse da ponovo postane najviši oblik postojanja u savremenom društvu - osoba koja može brzo da se kreće kroz Instagram i bez oklevanja razume gde da stavi lajkove - završio je Navaljni.

Radi podsećanja, najpoznatijem Putinovom kritičaru pozlilo je prošlog meseca u Sibiru, nakon čega je u stanju indukovane kome prebačen na lečenje u Nemačkoj.

Berlin tvrdi da rezultati tri laboratorije pokazuju da je otrovan nervnim agensom novičokom kojim je trovan i bivši špijun Sergej Skipalj, što Moskva negira.

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd