Skip to main content
Tramp i Putin

NEOČEKIVANI PREOKRET! Ove stvari ukazuju da između Putina i Trampa TINJA RAT! (VIDEO)

Foto: Srbija Danas
Oštar kurs prema Rusiji...

Prelazak na neočekivano oštar kurs prema Rusiji bio je dočekan aplauzom u Evropi i izazvao brigu u Moskvi.

Administracija predsednika SAD Donalda Trampa je neočekivano zaoštrila politiku prema Rusiji, što je izazvalo odobrenje jednog broja saveznika Vašingtona u Evropi, piše “Volstrit džurnal”.

Direktor komiteta za spasavanje izbeglica osudio Trampovu revidiranu uredbu

Kako se navodi u članku, Trampova pobeda na izborima u SAD “izazvala je radost u Rusiji i brigu u Evropi”, ali sada se raspoloženje menja.

Donald Tramp
Foto: Tanjug

– Za vreme kampanje i u periodu predaje vlasti, Tramp je govorio o Rusiji pomirljivim tonom i kritikovao NATO i druge saveze. Međutim, nakon stupanja na dužnost, imenovao je niz ključnih pomoćnika koji su pristalice oštre politike prema Kremlju. Kako se u početku činilo, oni su imali drugačije poglede od predsednika.Tramp je i sam počeo više na rečima da podržava NATO, između ostalog za vreme obraćanja američkom Kongresu prošle nedelje – konstatuje list.

Državni tužilac Vašingtona: Tramp kapitulirao!

Pogledajte gostovanje tadašnjeg kandidata za predsednika Amerike Donalda Trampa u emisiji kod Džimija Felona, gde se može čuti Tramp kako govori da “ako se slažemo sa Rusijom, to nije toliko loše”.

Prema oceni lista, “prelazak administracije na neočekivano oštar kurs prema Rusiji bio je dočekan aplauzom u Evropi i izazvao brigu u Moskvi“.

– Napredovali smo u izradnjii jedinstvene pozicije. Niko nije ostao ubeđen da SAD nameravaju da zaključe veliki dogovor sa Rusijom”, navodi list reči jednog evropskog diplomate koji je učestvovao u konsultacijama prošle nedelje.

GROM IZ VEDRA NEBA UDARIO EVROPU! PLAN PUTINA ZBOG KOGA SE SVI TRESU: Ovo je isplanirano pre 20 godina?!

Pogledajte Vladimira Putina kako januara 2017. odgovara novinarima na američke provokacije, gde se tačno može videti do koje mere Rusija prema Americi zauzima oprezan stav.

PROČITAJTE NAJNOVIJE VESTI!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd