Skip to main content
majka

LJUBAVNICI NAPRAVILI MASAKR U BOLNICI: Ubili njenog muža, svekrvu i još 4 pacijenta!

Foto: Twitter/giornalettismo
- Nije jednostavno ubiti baku i tetku Gabrijelu. Osim ukoliko ne presečeš kočnice na tetkinom automobilu - deo je razgovora između majke i sina.

Ljubavnici Leonardo Kacaniga (60), anestetičar iz italijanske bolnice u Saroni i medicinska sestra Laura Taroni (40) zajedno su ubili njenog muža i svekrvu, a on je likvidirao još četiri pacijenata, a sumnja se da je broj mrtvih mnogo veći.

Doktor "Smrt" i medicinska sestra su uhapšeni u akciji pod nazivom "Anđeli i demoni".

OTETA MAJKA DVOJE DECE: Vezana pored puta lancima, pretučena, mučena i žigosana s utisnutom PORUKOM!

Kako bi istražili sumnjive slučajeve smrti u bolnici, karabinjeri su Leonarada i Lauru pratili skoro dve godine u sklopu operacije "Anđeli i demoni", pri čemu su njena deca klasifikovana kao plavi i crveni anđeo.

Policija je uspela da snimi bizaran i jeziv razgovor između Laure i njenog sina (11). Tema razgovora je bila hipotetična, ali svakako ledi krv u žilama.:

- Onda ćemo da ubjemo baku Mariju. Koliko su fenomenalni naši zločinački umovi kad se spoje - rekao je tek maleni dečak.

- Nije jednostavno ubiti baku i tetku Gabrijelu. Osim ukoliko ne presečeš kočnice na tetkinom automobilu...Izliješ joj ulje iz kočnica - pričala je Laura i nastavila:

- I šta onda? Ne možeš da učiniš da samo nestanu, nije jednostavno, debele su. Po biološko smeće nam dolazi samo jednom. Nemamo više ni svinje - zaključila je medicinska sestra koja je pored rada u bolnici vodila i poljoprivredno gazdinstvo kod kuće.

U Švedskoj bi takav razgovor bio dovoljan za oduzimanje dece, a istražitelji u Saronu smatraju da imaju mnogo ozbiljnije dokaze od tog razgovora, zbog kojih su uhapsili čak 14 osoba, koji su morali da paze ili barem da uoče da je anestetičar kršio zakone.

Leonardo i Laura optuženi su za smrt njenog muža 2013. godine. Po optužnici Leonardo je u dogovoru sa Laurom likvidirao njenog muža, primenjujući "Kacanigin protokol" za terminalne bolesnike. Taj protokol je nezakonit i podrazumeva letalne doze morfijuma, zatim hlorpromazina, imidazola, propofola i promazina. Tako bi pacijent prvo pao u duboku nesvest, a zatim umro.

Tužilaštvo smatra da ima dokaze kako je doktor Leonardo likvidirao četiri pacijenata, sve teminalne bolesnike na aparatima. Postoji sumnja za još nekoliko njih, ali i mogućnost da su umrli zbog kritičnog stanja. Među njima je i Laurina svekrva.

Jednom prilikom Leonardo je zbog prijave bolničarke premešten na drugo odeljenje 2014. godine. Tada se raspravljao sa Laurom o tome da mogu da uhvate i optuže, i policja je uspela da snimi i taj razgovor:

- Ako otkriju da sam sprovodio eutanaziju, nisam jedini koji... - započeo je Leonardo, a Laura ga je presekla sa:

UŽASNO! Četiri mladića UCENJENA preko društvenih mreža izvršila SAMOUBISTVO u Velikoj Britaniji

- Eutanazija je nešto drugo, potpišeš da ti daju koktel lekova, a oni nisu mogli ni da dišu, a kamoli da potpišu.

- Onda je to namerno ubistvo, mogli bi da me optuže - rekao je lekar tada svojoj ljubavnici.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD svet

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd