fbpx
Skip to main content
sahrana

Otišao da okupa MRTVACA, a pod čaršavom mileli MRAVI. Noćima nije spavao, a onda je otkrio ŠTA se desilo

Foto: Profimedia/ilustracija
"Nazvali su me rekavši mi da je u toj i toj ulici i kući umro čovek, pa ako mogu da dođem do kuće i obavim šta treba. Kad sam došao pred kuću, video sam da se radi o bogatoj porodici. Ušao sam u kuću i ostao bez teksta"

Šejh Abas koji radi u mrtvačnici već 21 godinu, i dobrovoljno kupa mrtvace, bez ikakve novčane naknade, ispričao je sledeći događaj koji se desio lično njemu.

Šejh Abas je pričao: "Sve je bilo u staklu, mramoru, dosta toga je bilo pozlaćeno. Čovek je bio milioner. Kada sam ušao u sobu u kojoj je on na krevetu ležao mrtav, nisam mogao da se snađem, jer je sva bila u ogledalima. Dok sam hodao na podu sam gledao svoje tabane i lice, sve je bilo u ogledalima. Na sredini sobe je bio veliki krevet prekriven svilom. Na krevetu je ležao on, a oko njega tri sluškinje različitih nacionalnosti -pričao je on.

Ako maštate da postanete milioner, OBAVEZNO budite na Novom Beogradu 5. novembra!

- Prišao sam krevetu i otkrio beli čaršaf kojim je bilo prekriveno njegovo telo i lice. Umro je pre jednog sata. Kada sam otkrio njegovo lice, jedan mrav je izašao iz njegovog nosa. Onda su počeli mravi, mnogo njih, jedan za drugim da ulaze u usta a izlaze na uho. Išli su preko lica, a zatim su izlazili na usta i nos - pričao je radnik iz mrtvačnice.

Šokantno NESTVARAN PRIZOR! Avion IZNENADA SLETEO na auto-put! Vozači nisu znali ŠTA IH JE SNAŠLO! (VIDEO)

Iznenadio sam se. Ovakvo stanje nisam našao u knjigama, niti u knjigama koje govore o načinu pripremanja mrtvaca za sahranu. Nazvao sam jednog šejha, objasnio mu slučaj i pitao kako da postupim. Šejh mi je iznenađen i pogođen samo kratko rekao: "Šejh Abas, uradi kako misliš da je najbolje, ja ne znam."

- Pozvao sam njegove sinove da mi pomognu oko kupanja, međutim, oni su odbili, samo je jedan njegov unuk pristao da mi pomogne. Onako u čaršafu smo ga uzeli i stavili u kadu koju smo pre toga napunili vodom. Nekoliko sam ga puta potopio kompletnog, kako bi mravi izašli iz njegovog tela. I stvarno je tako i bilo, kada bismo ga potopili, mravi su izlazili iz ušiju, nosa i usta. Tako sam radio dok mu se telo nije očistilo od mrava, pokupio sam ih rukom sa površine vode i izbacio van - sećao se Abas.

"Ovako nešto nisam video"

- Nikad u svom životu ovo nisam video, okupao sam na stotine tela, ali ovako nešto nisam video, da nakon samo sat vremena od smrti iz tela izlaze životinje. Četiri noći nisam mogao da zaspim, stalno mi je bila njegova slika pred očima. Bilo kako bilo, njegovi sinovi nisu bili raspoloženi za razgovor. Seo sam u auto sa ovim unukom koji mi je pomogao oko kupanja i tada sam mu rekao: "Ovo što smo ja i ti videli oko mrava, nećemo nikome da govorimo, međutim, ja već 21 godinu kupam mrtvace, ovo nikad nisam vidio, kakav je bio tvoj deda?" - pričao je.

Upoznali se preko interneta, postali par, a Kristina završila RASKOMADANA! Majka OLGA izvukla PRIZNANjE

Unuk obori glavu i reče: "Vidi, šejh, ja znam da ću biti pitan pred Alahom, ali ja znam sigurno da je moj dedo udarao i tukao svoju majku, udarao ju je toliko da bi vikala, onako se ni životinja ne udara. Sećam se jednom da ju je tako izudarao, da njegova deca koja su tada bili već odrasli, uzeli svoju nanu i odveli je u policiju da ga prijave zajedno sa njom. Kad su tamo došli, ona je izjavila da njeni unuci ne govore istinu i da nju njen sin ne udara."

- To je srce majke, bilo ju je stid i sramota da se čuje kako je njen sin nasilnik, trpela je bol i udarce, a njegova kazna je počela pre njegove sahrane - smatra radnik.

Šejh kao i drugi učenici smatraju da sve što mu se desilo nakon smrti je zbog nepokornosti prema majci.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD svet

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
-2 Beograd