fbpx
Skip to main content
Policajac

OVAJ POLICAJAC JE ODUŠEVIO CEO SVET: Hteo da smiri uplašene devojčice, pa legao na zemlju i uradio nešto DIVNO! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/WTVR CBS 6
Kada su dobili dojavu o curenju gasa u zgradi u Saut Hilu, policajci i hitna služba su se odmah uputili na lice mesta da pomognu građanima.

Ispred stana je u strahu čekala Ajiša Roper-Bošvel zajedno sa svojom prestravljenom ćerkom i drugom decom iz zgrade. Iako curenje gasa nije bilo opasno, deca su i dalje bila potresena.

Tada je 42-godišnji policajac C.B. Fleming prišao devojčicama da ih smiri, pa je legao na zemlju i počeo da se igra sa njima. Igrao se s lutkama s devojčicama, a s dečacima je crtao kredama po pločniku.

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U UZ URAČUNATO OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA!

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U UZ URAČUNATO OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA!

- On je fenomenalan. To je jedina reč koju možete da upotrebite da opišete ovog policajca. Veza koju on ima s decom je neverovatna. Deci treba neko za koga misle da je superjunak -rekla je Ajiša. Dodala je da je ljudima potrebna pozitivnost.

- Rekla sam mu da se moja ćerka i neka druga deca boje policajaca. Tako da sam zabeležila trenutak kada je on došao i igrao se s njima, ne zato što sam mislila to da postavim na internet, nego zato što je neverovatno da se moja sestričina nije rasplakala - kaže Ajišaa.

Naposletku se oglasio se i C.B. koji već 15 godina radi u policiji.

- Kada sam dobio ovaj posao, znao sam da postoji još nešto osim pisanja kazni i toga da me svi neprestano gledaju kao lošu osobu. Shvatio sam da je jedino važno ako mogu da budem nečija svetla tačka tog dana - rekao je.

On se nada da će njegovi postupci, kao i postupci drugih, pomoći u poboljšanju mišljenja o policiji.

ČOVEK IMA 94 DECE, 39 ŽENA I 34 UNUKA I SVI ŽIVE POD ISTIM KROVOM: Upoznajte NAJVEĆU PORODICU na svetu! (VIDEO)

ČOVEK IMA 94 DECE, 39 ŽENA I 34 UNUKA I SVI ŽIVE POD ISTIM KROVOM: Upoznajte NAJVEĆU PORODICU na svetu! (VIDEO)

- Kada sam tek počeo, dobijali smo mnogo poziva. Pomislio sam da ako mogu da im pokažem da sam sidro, simbol spasa, i da mogu da dođem da razgovaraju sa mnom i da mi veruju, onda bih mogao da uradim nešto dobro. Želim da svi, ne samo deca...nego mame i tate...znaju da mogu da mi se obrate - kaže C.B.

 

Pročitajte i:

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd