fbpx
Skip to main content
Planinari

PAR UHVAĆEN U VRELOJ AKCIJI NA PLANINI: Mislili da ih niko neće videti na 2.000 metara visine, ali jedno nisu znali

Foto: Shutterstock
Planinari su prvo seli da odmore, a onda su krenuli u vrelu akciju

Mladi par planinara postao je viralan na društvenim mrežama jer ga je kamera usnimila na 2.000 metara nadmorske visine u vreloj akciji seksa.

NEMCI ODUŠEVLJENI PUTINOM, PRIJATNO IH JE IZNENADIO: Stižu samo pohvale na račun ruskog predsednika!

NEMCI ODUŠEVLJENI PUTINOM, PRIJATNO IH JE IZNENADIO: Stižu samo pohvale na račun ruskog predsednika!

SKANDAL NA TURSKOJ TELEVIZIJI: Srbi prikazani u seriji kao bradati, pijani i razulareni četnici (FOTO)

SKANDAL NA TURSKOJ TELEVIZIJI: Srbi prikazani u seriji kao bradati, pijani i razulareni četnici (FOTO)

MALA MIJA PRIMETILA DIM I SPASILA PORODICU OD SIGURNE SMRTI: Kuća četvoro mališana i majke izgorela do temelja

MALA MIJA PRIMETILA DIM I SPASILA PORODICU OD SIGURNE SMRTI: Kuća četvoro mališana i majke izgorela do temelja

Jedan muškarac i žena u Nacionalnom parku planine Nok  u Austriji nisu dozvolili da ih hladan planinski vazduh spreči da imaju seks - nesvesni da će biti uslikani u tom opuštenom izdanju. Par je uhvaćen u seksu na nadmorskoj visini od 2.000 metara panoramskom web kamerom koja fotografiše na svakih 20 minuta.

Kamere na planini Nok, koja je najzapadniji i najviši planinski lanac Gurktalskih Alpa u Austriji, uhvatile su dvoje planinara kako se "igraju" početkom ovog meseca na fotografijama koje su sada postale viralne.

Izdavački softver nije uspeo da shvati da je narušena njihova privatnost, pa su fotografije objavljene na mreži. Fotografisanje i deljenje slika protivno je austrijskom zakonu.

Neometan hladnim planinskim vazduhom u nacionalnom parku u državi Koruška, nepoznati par odlučio je da malo odmori, što se ubrzo pretvorilo u prilično erotski trenutak među njima.

Njih dvoje su u početku sedeli jedno pored drugog i uživali u romantičnom pogledu iza drvoreda pre nego što ih je kamera uhvatila kako menjaju poze goli podno brega oko 12.20 sati.

Žena na planini
Žena na planini
Foto: Profimedia

Nepoznate "ptičice" nestale su sa vidika web kamere samo 20 minuta kasnije u 12.40, ali su nekoliko dana kasnije postale viralne na internetu. U Austriji su sva snimanja javnih mesta strogo regulisana i u većini slučajeva zabranjena strogim novčanim kaznama za bilo kakva kršenja.

Ronald Šelander, iz kompanije WMS (WebMediaSolutions), objasnio je da se panoramske i vremenske kamere ne smatraju nadzornim kamerama, jer ne prenose kontinuirano snimke.

Dodao je da ove vrste sistema za praćenje obično prave fotografije visoke rezolucije nekoliko puta dnevno i izrazio zabrinutost zbog neprijatne situacije u kojoj su intimne slike objavljene u javnosti.

Seks u kolima
Seks u kolima
Foto: Profimedia/ilustracija

- U osnovi, postavljamo kamere na takav način da niko ne može da bude prepoznat zbog rezolucije kamere ili daljine - rekao je Šelander.

Rekao je da obično koriste softver kako bi bili sigurni da su lica ljudi pikselizirana i da nije objavljeno ništa što narušava nečiju privatnost. Međutim, čini se da softver nije uspeo da označi ove fotografije, verovatno zato što lica para nisu mogla da se vide.

Prema lokalnim medijima (TAG24) na putu Nokalm (koji vodi do nacionalnog parka) postoji informativna tabla koja je ukazala da je to područje pokriveno kamerama. Nema daljih informacija o tome ko je bio par i da li je par propustio znak i nije bio svestan mogućnosti snimanja, piše Daily Star.

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd