fbpx
Skip to main content
deca

SUĐENJE OPASNOM PEDOFILU I MANIJAKU: Sek*ualni predator radio kao portir u dečijoj bolnici!

Foto: Profimedia
Priznao čak 58 seksualnih prestupa

Portir dečije bolnice u ulici Grejt Ormond priznao je 58 seksualnih napada na šest dečaka tokom 35 godina i danas je saslušan na sudu.

SVAKA DRUGA ŽENA OBOLI OD OVE BOLESTI! Ovako ćete se rešiti simptoma

SVAKA DRUGA ŽENA OBOLI OD OVE BOLESTI! Ovako ćete se rešiti simptoma

PUTIN NE OPRAŠTA AMERIKANCIMA: Rusija se odlučila na novi potez nakon incidenta u Japanskom moru

PUTIN NE OPRAŠTA AMERIKANCIMA: Rusija se odlučila na novi potez nakon incidenta u Japanskom moru

SVET POTONUO, KORONA DOBIJA BITKU ZA BITKOM: Dramatični skok obolelih, SZO izneo poražavajuće podatke

SVET POTONUO, KORONA DOBIJA BITKU ZA BITKOM: Dramatični skok obolelih, SZO izneo poražavajuće podatke

Pol Farel (55) izjasnio se krivim za seksualne prestupe počinjene između 1985. i 2020. godine, uključujući pokušaj silovanja i seksualni napad na dete mlađe od 13 godina.

Optužbe se odnose na šest žrtava, koje se iz pravnih razloga ne mogu imenovati, a koje su sada u dobi između osam i 43 godine. Farel je u periodu između 1994. i 2020. godine obavljao brojne funkcije, uključujući posao portira u dečijoj bolnici u ul. Grejt Ormond u centralnom Londonu.

Na sudu se čulo da su najmanje dve žrtve tvrdile da ih je Farel seksualno zlostavljao u bolnici.

- Tužilaštvo je jasno stavilo do znanja da se ne radi o slučaju u kojem se tvrdi da je gospodin Farel ciljao decu u bolnici u ul. Grejt Ormond, već da su deca zlostavljana u delovima bolnice u kojima je imao pristup - rekao je sudija Noel Lukas.

Policija je saopštila da je Farel prvi put uhapšen 16. januara i pojavio se na sudu za prekršaje Hajbiro nakon što je optužen. Ali prema optužbama, on je nastavio sa aktima sve do juna ove godine, sa jednim dečakom mlađim od 13 godina seksualno napadnutim "tokom zaključavanja".

Farel iz Kamdena u severnom Londonu pojavio se u petak na krunskom sudu Vud Grin u severnom Londonu, noseći crvenu jaknu preko plavog džempera i naočare. Priznao je krivicu po 33 optužbe, prethodno priznavši 25 tačaka optužnice na ranijem ročištu.

Priznao je dve tačke za nepristojnost sa detetom, dve za pokušaj silovanja, tri za pravljenje nepristojnih slika, 17 nepristojnih napada na muškarca, 14 tačaka za seksualni napad na dete mlađe od 13 godina, pet tačaka za seksualno uticanje na dete mlađe od 13 godina, četiri tačke za seksualne aktivnosti sa detetom mlađim od 13 godina, osam tačaka za seksualne aktivnosti sa detetom mlađim od 16 godina i tri tačke za teranje deteta mlađeg od 16 godina da se bavi seksualnom aktivnošću.

Negirao je još 15 seksualnih prestupa i odbacio je 21 optužbu, uključujući silovanje.

Tužilaštvo je navelo da neće pokretati pitanje nedokazanih optužbi za silovanje i pokušaj silovanja nakon konsultacija sa navodnim žrtvama.

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd