fbpx
Skip to main content
Dete.jpg

POTRESNA SLIKA ZBOG KOJE SU SKUPILI 35.000 EVRA U JEDNOM DANU: Stao kraj očevog tela i počeo da jeca! (FOTO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Tužma priča iz Indije

Fotografija dečaka koji plače nad telom poginulog oca podstakla je Indijce da skupe tri miliona rupija (oko 35.000 evra) za njegovu porodicu u jednom danu.

- Dečak je došao do očevog tela u krematorijumu, slonio porkivač sa lica, stavio ruku na obraz i samo rekao "tata" i počeo da jeca. Muškarac je bio još jedan siromašni radnik koji je u petak poginuo u kanalizaciji Delhija. Porodica nije imala dovoljno novca ni da ga kremira - napisao je novinar uz potresnu fotografiju.

- Novinar sam crne hronike i vidio sam strašne tragedije, ali ovako nešto nikada -  dodao je Šiv Suni i rekao kako je želeo da skrene pažnju na patnju ove porodice.

Za samo jedan dan, Indijci su, podstaknuti fotografijom, skupili tri miliona rupija (oko 35.000 evra) za porodicu poginulog radnika.

Pre nedelju dana umro im je četveromesečni sin

Aril, 27-godišnji radnik nekoliko trenutaka posle fotografije je kremiran. Nedelju dana ranije preminuo im je i četveromesečni sin od upale pluća, jer porodica, koja još ima i dve ćerke, nije imala novca za lekove. Aril je poginuo je jer je puklo uže kojim su ga spuštali u kanalizaciju. A to uže je otprilike sve što radnici imaju od sigurnosne opreme. Procenjuje se da svake godine u kanalizaciji Delhija pogine 100 radnika.

- Ponekad sam ga pratio na posao i čuvao mu cipele i odeću kako mu je ne bi ukrali lopovi -  rekao je dečak, dodajući da mu je otac govorio kako "još nije dovoljno veliki da i on uđe u kanalizaciju".

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD svet

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd