Utorak 19. mar 2024.
Devojčica

PRESEO IM SE*KS ZA SVA VREMENA: Par uhvaćen na delu, žena uletela i pretukla ljubavnicu, muž GO i u šoku (VIDEO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Drama u hotelu

Jedna prezrena žena uhvatila je svog muža "policajca" golog u hotelskoj sobi sa ljubavnicom, a zatim je pretukla u krevetu dok je policajac gledao. Policija istražuje snimak podeljen na društvenim mrežama koji navodno prikazuje trenutak u kojem prezrena supruga pronalazi svog muža švalera golog u hotelskoj sobi sa ljubavnicom.

UŽAS NA PLAŽI: Muškarac PRETUKAO GALEBA NASMRT dečjom lopaticom ispred šokiranih porodica

UŽAS NA PLAŽI: Muškarac PRETUKAO GALEBA NASMRT dečjom lopaticom ispred šokiranih porodica

VELIKA ČISTKA U UKRAJINI: Zelenski smenio vrhovnog komandanta oružanih snaga

VELIKA ČISTKA U UKRAJINI: Zelenski smenio vrhovnog komandanta oružanih snaga

ANKETA "DA LI SU UKRAJINCI I RUSI JEDAN NAROD?" RAZBESNELA KIJEV: Nije rađena u Donbasu, broj onih koji su rekli DA je ogroman!

ANKETA "DA LI SU UKRAJINCI I RUSI JEDAN NAROD?" RAZBESNELA KIJEV: Nije rađena u Donbasu, broj onih koji su rekli DA je ogroman!

Haotični snimci, koji su navodno napravljeni u Džajpuru u Indiji, zabeležili su ljutitu reakciju supruge jer se činilo da je pretukla ženu u svom krevetu pred uniformisanim policajcima. Snimak započinje grupom ljudi, uključujući policajce, koji stoje ispred hotelske sobe dok se pripremaju da iznenade indijski par.

Jedan od policajaca ulazi prvi i kamera se okreće u pravcu kreveta, gde su spavali njen suprug i njegova navodna ljubavnica. Vika i pljeskanje ubrzo bude par dok supruga dolazi do kreveta i povlači pokrivač. Tada nastavlja da fizički napada ženu, ošamarivši je nekoliko puta.

Napadnuta ljubavnica se tada izvlači iz kreveta dok žena nastavlja da je udara, a za to vreme muž žuri kako bi pronašao donji veš i kako bi pokrio svoje golo telo. Tada policajci na licu mesta pokušavaju da kontrolišu nasilne ispade i spreče suprugu u daljim napadima.

Posle nekoliko kratkih trenutaka, iscrpljena od mlaćenja, žena napokon izlazi iz sobe zajedno sa ostatkom grupe, dok muž ostaje sav zajapuren u licu. Napad je usledio nakon što su se pojavile informacije da je neimenovani muškarac imao tajnu dodatnu bračnu vezu sa nastavnicom koja radi u Džodpuru.

Prema "First India News", muškarac je policajac Centralnih rezervnih policijskih snaga (CRPF), dok je ljubavnica nastavnica. Nakon što je njegova supruga navodno počela da sumnja da je vara, podstaknuta sumnjivim dugim satima nejavljanja na poziv, započela je sopstvenu istragu.

Na kraju su supruga i njena braća uspeli da pronađu muškarca u hotelskoj sobi u Šastrinagaru u Džajpuru, gde se veruje da je snimak napravljen. Indijski medij je dodao da su oni, sa njegovim kolegama policajcima, upali u sobu koristeći glavni ključ.

Snimak, koji je postao viralan na društvenim mrežama, podstakao je napadnutu ženu da podnese krivičnu prijavu protiv supruge zbog uznemiravanja u javnosti. Takođe je izdala odvojenu žalbu u vezi sa navodnim snimanjem i distribucijom video snimka na kojem se vidi par u hotelu.

Policija sada dodatno istražuje slučaj i pokrenula je postupak protiv šest osoba, uključujući i suprugu policajca CRPF-a, piše The Sun.

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd