Utorak 19. mar 2024.
Princ Hari

PRINCU HARIJU PRETE SMRĆU! Neonacisti poslali JEZIVU PORUKU kraljeviću zbog Megan Markal (FOTO)

Foto: Reuters
Majka princeze Megan Dorija Ragland je Afroamerikanka

Britanska neonacistička grupa pozvala je na ubistvo princa Harija jer je, kako tvrde, "izdao svoju rasu ženidbom meleskinjom Megan Markl"!
Grupu Zonenkrig divižn osnovao je Endru Dimok, student iz grada Bata, po ugledu na američku ekstremističku organizaciju Atomvafen divižn (što na nemačkom znači atomsko oružje), koja postoji od 2013.

Kijev ZABRANIO ulazak u zemlju ruskim novinarima, svet BEZ KOMENTARA!

Njihov cilj je uništenje civilizacije i poretka kakav je danas radi osnivanja nacionalsocijalnih država. U pitanju je vrlo ozbiljna ekstremistička organizacija koja stoji iza najmanje pet ubistava. BBC prenosi da britanska podružnica grupe predstavlja veliku pretnju. Iza propagiranja njihovih ideala stoji 17-godišnji Oskar Kočorovski.

Princ Hari
Princ Hari
Foto: Profimedia

Policija je na zaplenjenim računarima pripadnika ove grupe pronašla na stotine poruka ekstremista iz cele Evrope. Među njima su i one koje je poslao Brendon Rasel, osnivač grupe u SAD, koji je osuđen na pet godina robije nakon što mu je policija početkom ove godine u stanu u Tampi (Florida) pronašla materijal za pravljenje bombi. Pripadnici grupe obožavaju Adolfa Hitlera, vođu nacističke Nemačke, vežbaju borbu prsa u prsa, preživljavanje u prirodi i upotrebu vatrenog oružja. U jednoj od pronađenih poruka Endru Dimok, čiji je nadimak Blici, poziva na ubistvo policajaca u Velikoj Britaniji.

Megan
Foto: Profimedia
Zlokobna poruka

On stoji iza plakata na kome je nasmejanom princu Hariju uperen pištolj u glavu dok se ispod crvene mrlje od krvi nazire svastika, simbol fašista.

- Vidimo se kasnije, izdajniče rase - navodi se u poruci na plakatu.

Majka princeze Megan Dorija Ragland je Afroamerikanka.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd