fbpx
Skip to main content
Danielle Breen

Studentkinja Danijela (22) prodaje nevinost, a evo koliko novca traži za to (FOTO)

Foto: Facebook/Danielle Breen
Stari zanat

Devojka iz Brazila nada se da će da zaradi milion dolara od prodaje svoje nevinosti na internetu uprkos tome što je veoma stidljiva i nikada nije bila sa sastanku sa muškarcem.

Danijela Brin (22) želi da preduzme ekstremne mere kako bi se rešila rastućih dugova, kupi kuću u kojoj bi živela sa majkom i sestrom i isplati studenstki kredit. Nada se da će zaraditi milion dolara od prodaje svoje nevinosti na internetu uprkos tome što je stidljiva i nikada nije bila na sastanku sa muškarcm. Ona se na ovo odlučila nakon što je čitala o drugim devojkama koje su takođe prodale svoju nevinost.

Uprkos tome što je uverena da je donela pravu odluku, priznala je da je ipak malo nervozna. Svoje lice na fotografijama ne želi da otkrije kako bi zaštitila svoju porodicu.

"Plašim se kako će se stvari odvijati, ipak će mi to biti prvi put. Nikada nisam bila na sastanku i veoma sam stidljiva. Nadam se da će pobednik biti fina i ljubazna osoba, džentlmen" - rekla je Brin.

" Studiram i radim skraćeno. Ono što zaradim nije dovoljno da pokrijem troškove, život u mojoj zemlji je skup, a dugovi samo rastu" - izjavila je ona.

Pored toga, želi da uloži i u sebe i izgradi sigurnu budućnost.

"Želim da pokrenem sopstveni biznis i budem osigurana" - rekla je Danijel.

Otkako je pokrenula sajt u junu, do sada je primila dve ozbiljnije ponude.

Najviša ponuda trenutno iznosi 220.000 dolara.

Ipak, kako je istakla, nada se da stigne bar do cifre od 750.000 dolara i da neće pristati na manje sve dok se oseća sigurnom.

Danijel je preduzela sve korake kako svoj život ne bi dovela u opasnost.

"Na dan sastanka sa mnom će ići telohranitelj. Bezbednost mi je veoma važna i sve ću učiniti da se tako i osećam - istakla je ona. Njena porodica ne zna za Danijelinu akciju, ali je prijatelji podržavaju".

"Ne zanima me šta drugi misle o tome, zanima me samo reakcija moje porodice. Zlobni komentari neće me osloboditi dugova "- istakla je Brin.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD svet

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd