fbpx
Skip to main content
Vladislav Surkov

Putinov savetnik: Ruski politički sistem je dobar model drugima

Foto: Profimedia
Politički savetnik predsednika Rusije Vladislav Surkov ocenio je da će ruski politički sistem opstati najmanje još jedno stoleće i da će biti model i za druge države u svetu.

U tekstu koji objavljuje moskovska "Nezavisima gazeta" Surkov je naveo da rusko antiglobalističko naglašavanje snažnog nacionalnog suvereniteta sve više dobija podršku širom sveta.

PROGON RUSA NA BALTIKU SE NASTAVLJA: Uhapšeni OTAC i SIN zbog "špijuniranja" - proglašeni krivim za IZDAJU

- Ruski politički sistem nije dobar samo za našu državu, on ima snažan izvozni potencijal, drugi uče od nas i pozajmljuju od nas - naveo je koji je savetnik ruskog predsednika Vladimira Putina za Ukrajinu.

Vladislav Surkov i Vladimir Putin
Vladislav Surkov i Vladimir Putin
Foto: Profimedia

- Putinova velika politička mašinerija tek počela da dobija na brzini za dugačku, napornu i interesantnu operaciju - ocenio je on.

Evo zašto Ameri hoće DA IH UNIŠTE: Pogledajte kako STVARNO živi narod Venecuele - kilogrami hrane za MANJE OD TRI DINARA!

Surkov (54) nije tipičan zvaničnik Kremlja, njegovu kancelariju krasi portret američkog repera Tupaka Šakura, zajedno s Putinom pisao je tekstove za rusku rok grupu, kao i roman pod pseudonimom, a objavljuje redovno političke članke pune književnih aluzija.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
12 Beograd