fbpx
Skip to main content
Indijka

Rodila DRUGU ĆERKU, muž je polio KISELINOM: Ona je trpela nasilje i pre brutalnog čina, ali nije smela da ode (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Daniel Kalemasi
"Optuživali su me da sam namerno rodila devojčicu"

Dvadesetpetogodišnja majka u Moradabadu, kod Nju Delhija, dobila je teške opekotine na licu i telu nakon što ju je muž polio kiselinom. Tridesetdvogodišnji Siradž bio je besan na suprugu Farah zato što mu nije donela miraz, a razljutilo ga je i to što mu je po drugi put rodila devojčicu, a on je želeo sina.

Sa opekotinama na licu, šakama i stomaku Farah je hitno odvezena u bolnicu.

Njena sestra Nusrat Džahan kaže da se Farah pre osam godina udala za Siradža i da su počeli da se svađaju prošle godine kada je zatražio miraz. Farah kaže da su problemi s porodicom supruga nastali nakon što je rodila prvu ćerku.

- Optuživali su me da sam namerno rodila devojčicu. Kako je vreme prolazilo, tako su me sve više maltretirali, a prošle godine situacija se mnogo pogoršala.

Pod pritiskom porodice, Siradž je zahtevao od nje da od roditelja traži novac.

Ruskinja bila PRVA ŽENA u SVEMIRU: A ove TAJNE čuvala je skoro 30 godina

- Pošto ih nisam poslušala, počeli su da me tuku, a kad sam rodila drugu ćerku, stvar je došla do usijanja. Zbog dece sam se trudila da izdržim svakodnevno zlostavljanje. Pitala sam se ko će izdržavati mene i decu, ako napustim Siradža - kaže ona, ali priznaje da nije mogla da zamisli da će on ići toliko daleko da je polije kiselinom.

- Nikada mu to neću oprostiti - kaže ona.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd