Skip to main content
Putin oružje

RUSIJA SE NAORUŽAVA! Udar precizan i do 500 kilometara! Najjača vojska na SVETU DOBIJA NAJNOVIJE taktičke rakete od kojih SPASA NEMA! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/RT/Profimedia
Očekuje se da će taktičke rakete Iskander-M u potpunosti zameniti stariji naoružanje tokom 2019. godine kojim još uvek upravljaju ruske kopnene snage, objavilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Očekuje se da će naoružanje taktičkih raketnih jedinica biti završeno 2019. godine, a svi oni će dobiti potpuno nove sisteme Iskander-M, piše "Raša Tudej". 

UKRADENE MOŠTI SVETOG ĐORĐA! Lopov čuo da imaju čudesnu moć, pa iz crkve odneo kovčeg sa netruležnim česticama sveca!

- U skladu sa državnim programom odbrane, proizvođač će obezbediti vojnoj oblasti brigadnu seriju bacača taktičkih raketa Iskander-M - navodi se u saopštenju.

DIGNUT U VAZDUH ŽELEZNIČKI MOST! Izvršen NAPAD u Donjecku! Situacija NAPETA! (VIDEO)

Raketnu platformu Iskander koriste ruske kopnene trupe već nekoliko godina, zamenjujući starije Točka-U taktičke raketne sisteme. Iskander-M je u stanju da izvodi precizne udare u dometu od 500 kilometara.

Svaka platforma za lansiranje opremljena je sa dva projektila - za razliku od Točka-U, koji ima samo jedan - koji uveliko pojačava vatrenu moć modernog kompleksa. Dok rakete Iskander-M sistema mogu biti prepune raznih tipova konvencionalnih bojevih glava, one takođe mogu nositi i taktičke nuklearne bombe.

Ljubomorni dečko ju je tukao, a onda ga je ostavila i napokon slobodno objavila slike koje joj je zabranio da deli na društvenim mrežama (FOTO)

DESET DOMAĆIH I JEDNA KINESKA "ZVER" Vojska Srbije je u 2018. godini dobila REKORDNO NAORUŽANJE

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd