fbpx
Skip to main content
macola

OVAJ SNIMAK BOLI! Tvrdio da mu nisu platili za radove u kupatilu pa se on vratio sa MALJEM, POLUGOM I TESTEROM (VIDEO)

Foto: Daily Mail/Printscreen
Ovo niko nije očekivao

Sluđeni preduzetnik iz Kolorada maljem je uništio kupatilo koje je tek napravio zbog spora oko isplate 4.000 dolara sa vlasnikom kuće.

SVETLANA I STANISLAV PRONAŠLI MRTVU DECU: Mihajlo (7) i Ana (9) samo na trenutak ostali sami, a onda se dogodila nesreća

SVETLANA I STANISLAV PRONAŠLI MRTVU DECU: Mihajlo (7) i Ana (9) samo na trenutak ostali sami, a onda se dogodila nesreća

SAVEZ KOJI ĆE UZDRMATI EVROPU DO TEMELJA: Rusija se zbližava sa "starim suparnikom" - Kijev drhti, Ameri strepe

SAVEZ KOJI ĆE UZDRMATI EVROPU DO TEMELJA: Rusija se zbližava sa "starim suparnikom" - Kijev drhti, Ameri strepe

DETALJI RAZGOVORA DVOJICE MOĆNIH LJUDI: Sastanak ruskog i američkog generala trajao čak šest sati (FOTO)

DETALJI RAZGOVORA DVOJICE MOĆNIH LJUDI: Sastanak ruskog i američkog generala trajao čak šest sati (FOTO)

Na snimku koji je snimio komšija klijenta vidi se kako Teri Gregori viče i zamahuje ogromnim maljem, rušeći pločice i instalacije na zidovima kupatila, preneo je "Dejli mejl".

- Uložili smo nedelje (rada) u ovo, hiljade dolara – čuje se kako Gregori besni zbog toga što ga klijentkinja Amber Trak iz Kolorado Springsa, nije isplatila.

Čuje se kako Amberin komšija moli Gregorija da prestane.

- Samo tražim da prestaneš. Ovo nije tvoja kuća da je uništavaš – rekao je.

- Hoće li mi neko platiti? – povikao je Gregori i nastavio uništavanje.

- Da ti kažem nešto… Nijedan preduzetnik u Koloradu to neće popraviti kad otkriju da sam to uradio jer su odbili da me isplate. Nijedan – nastavio je bez daha, pre nego što je sa ženom i poslovnom partnerkom Džordan napustio kuću.

Amber je rekla da je platila dva preduzetnika sa 3.330 od ukupno 7.555 dolara koliko im duguje, prema računima koje je objavila na svom "Fejsbuku". Džordan je rekla da je poslala Amber zahtev preko "Fejbusk pej" da je podseti u petak ujutro i da je imala rok za uplatu do kraja dana.

Oko 9.30 u subotu uveče, 23 sata nakon što je preduzetnik zatražio isplatu, Gregori i Džordan vratili su se u Amberin dom dok je ona bila na poslu sa opremom za uništavanje. Vrata im je otvorio njen cimer.

- To je to. 23 sata - napisala je Amber na "Fejsbuku".

- Zato što nisam platila za 23 sata (nema moje izjave napisane ili drugačije da im neću platiti) pojavili su se kao siledžije i uništili mi imovinu.

Kad je Gregori došao da uništi kupatilo, komšija je počeo da snima i upitao ga da li ih Amber očekuje.

- Ovo je moje vlasništvo, imam račune za sve – rekao je.

- Više sam nego srećan da se pozabavim ovim mestom . Više nego srećan – ponavljao je.

Kad je snimak uništavanja kupatila počeo da cirkuliše društvenim mrežama, "Drim homs remodeling" je ugasio svoju "Fejsbuk" stranicu i sajt.

- Pojavili su se samo sa polugom, električnom testerom i maljem – rekla je Amber.

- Suze mi idu na oči samo gledanjem ovog (snimka uništenja). Nije mi dobro od toga, plaši me. Ovo je više od prostog uništavanja mog kupatila, moj osećaj bezbednosti je nestao – istakla je.

Džordan je, međutim, na “Fejsbuku” navela da su ona i Gregori radili preko dve nedelje i da je klijentkinja odbila da ih isplati.

- Uradili smo čitavo kupatilo… Kad je razjasnila da nas neće isplatiti, uništili smo naš rad. I to ne sve. Samo tuš. Ona (Amber) i dalje mora da plati hiljade dolara za moj i Terijev rad u njenoj kući koji je neplaćen.

Amber je rekla da je pozvala policiju, a Gregori i Džordan su poručili da će je odvesti na sud zbog novac koji im duguje. Amber, s druge strane, planira da tuži kompaniju za novac koji je platila te troškove popravke.

- Ljudi očigledno nisu onakvi kakvi izgledaju, a to je svakako bio slučaj ovog puta – zaključila je.

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd