fbpx
Skip to main content
Perkohori

DEVOJČICA (15) SILOVANA USRED PREPUNE PLAŽE: Mladić joj pomogao da izvadi loptu iz vode, a onda je usledio pakao

Foto: Profimedia
Devojčica (15) silovana je na plaži u Bornmutu u Engleskoj

Incident se dogodio u moru, nedaleko od obale, a niko od stotine ljudi na plaži nije video ništa. Policija trenutnio traga za sedamnaestogodišnjim mladićem koji se sumnjiči da je počinio ovo krivično delo.

Devojčica se igrala sa loptom u vodi sa svojim prijateljima kada je pala pred tinejdžera. On je nakon toga krenuo da razgovara se devojčicom, a zatim je, navodno, svoju žrtvu odvukao dublje u more gde ju je i silovao.

Šokantni incident dogodio se najtoplijeg dana u godini kada je plaža bila prepuna. Mladić za kojim policija traga verovatno je pakistanskog porekla i policija je iznela sve detalje o njegovom fizičkom izgledu kako bi bio lakše pronađen.

Detektivi koji istražuju incident koji se dogodio oko 15.30 u blizini okeanarijuma, pozivaju svedoke ili bilo koga ko ima informacije da se javi. Detektiv Vejn Sejmor rekao je da je "u toku istraga i da policija nastavlja da pruža podršku žrtvi".

- Znam da je plaža bila vrlo prometna na dan incidenta, pa apelujem na sve koji su bili u tom području i možda su bili svedoci onoga što se dogodilo da se jave.

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd