fbpx
Skip to main content
Samanta Najt

Silovao je i drogirao DEVET DEVOJČICA i DVA DEČAKA i SVI SU IMALI JEDNO ZAJEDNIČKO OBELEŽJE, a njegova žrtva ima PLAN KAKO DA MU SE OSVETI!

Foto: Youtube/PrintScreen/ 60 Minutes Australia
Pedofil-bejbisiter zlostavljao je devet devojčica i dva dečaka

Žena koju je drogirao i seksualno zlostavljao bejbisiter-pedofil vodi kampanju da njen silovatelj nikada ne bude pušten iz zatvora. Objavljeno je da će 69-godišnji Majkl Entoni Gider biti pušten iz centra za specijalne programe u Long Baiju 6. juna, osim ako vlada NJu Saut Vejlsa ne dobije sudski proces koji vodi kako bi ga zadržala unutra, a sada i Šantel Hamilton vodi kampanju protiv njega.

JEDNA JE MAJKA: Čudesna reakcija žene koja je izvukla svoje dete ispod tik ispod točkova šlepera u punoj brzini (VIDEO)

JEDNA JE MAJKA: Čudesna reakcija žene koja je izvukla svoje dete ispod tik ispod točkova šlepera u punoj brzini (VIDEO)

Gider je izdržao 16-godišnju kaznu izrečenu 1996. godine za 60 krivičnih dela protiv 11-oro dece, kada je policija otkrila da je on odgovoran i za jedan od najistaknutijih nerešenih zločina u Australiji - smrt devetogodišnje učenice Samante Najt. Najt je nestala iz roditeljske kuće 1986. godine, što je dovelo do jedne od najvećih potraga u australijskoj istoriji.

Gider je izjavio da je Samantu oteo posle škole i drogirao je pilulama za spavanje, a devojčica je od prekomerne doze lekova preminula, a onda ju je sahranio u parku, ali je morao da je iskopa posle 18 meseci jer se radnik stalno motao oko njenog groba. Roditelji još uvek čekaju da malu Samantu sahrane kako dolikuje.

Još jedna od Giderovih žrtava, Šantel Hamilton (28), bori se protiv njegovog puštanja iz zatvora.

- Držimo ubice dece van naše zajednice i iza rešetaka gde pripadaju. U slučaju ubica dece ne bi trebalo da bude premišljanja - napisala je gospođa Hamilton uz peticiju kojom poziva da Gider da ostane u zatvoru i dodala da je oslobađanje Gidera opasno po život devojčica.

- Uradiću sve što mogu da ga držim zatvorenog. Mora biti zaustavljen, mora da ostane iza rešetaka - rekla je ona.

Gospođa Hamilton je imala šest godina kada se prvi put srela sa Giderom, samoučenim stručnjakom za aboridžinske stene, koji je takođe radio i kao baštovan. Takođe se pravio da želi da pomogne samohranim majkama, tako što je nudio usluge čuvanja dece, a onda ih je iskorišćavao, drogirao bi ih, potom seksualno zlostavljao, a onda fotografisao.

Ona je ispričala kako je sve počelo i da je Gider uvek menjao raspoloženje kada bi njena majka ostavila nju i njenog druga same sa njim.

- Tada su se pojavljivali erotski časopisi svuda po stolu, on je pravio tako atmosferu. A onda bi nas samo skinuo do gole kože i terao da se dodirujemo i  sve tome slično - rekla je Šantel.

U jednom trenutku Šantel je sve ispričala svojoj majci i malo nakon toga Gider je i uhapšen. Policija je pretražila njegov dom i pronašla na hiljade fotografija 9 devojčica i 2 dečaka koje je zlostavljao. Uhapšen je i optužen za Samantino ubistvo u februaru 2011. godine, ali se izjasnio krivim za ubistvo.

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Poznatu pevačicu pretukao dečko! Snimak prenosila UŽIVO, fanovi gledali kako je udara!

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Poznatu pevačicu pretukao dečko! Snimak prenosila UŽIVO, fanovi gledali kako je udara!

Gider je sa nekim žrtvama igrao "igru" nazvanu statue, tokom kojih im je naređivao da mirno stoje dok je on dodirivao njihove genitalije, fotografisao je hiljade slika dece koju je zlostavljao dok su bili drogirani. Dugokosi vrtlar tvrdio je da su neke od majki znale šta radi i rekao je psihologu da barem jedna od njih nije imala ništa protiv.

-Ona je bila loša. Znala je da ja j***m njeno dvoje dece, a onda me je pitala da li bih mogao i nju kada završim sa njima - ispričao je on na sudu.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd