fbpx
Skip to main content
Vrtić

Skandal u obdaništu: Majka došla po dete, a kada je videla šta su vaspitačice uradile, ŠOKIRALA SE

Foto: Profimedia
Policija je morala da reaguje

Alisa Salgado ostala je šokirana kada je došla u vrtić po svoju ćerku u gradu Pasko u američkoj državi Vašington.

Ona je, naime, ostavila dete u dnevnom vrtiću dok je bila u školi koju uskoro treba završiti, ali kada je došla po devojčicu, primetila je crvenilo između njenih obrva.

Pročitajte i:

Nakon što je malo bolje pogledala, shvatila je kako su vaspitačice počupale dlačice koje su spajale obrve devojčice.

– Odmah sam zvala direktorku i zatrpala je porukama, a ona je pokušala pronaći mnoge izgovore. Kada sam jutros došla kod nje s kćerkom, smejala mi se u lice i izgovorila mi hrpu laži. Ja sam majka i nikada se ovako što više ne bi trebalo ponoviti i nisu imali pravo uopše dirati moje dete – napisala je na Fejsbuku 19-godišnja majka, a njena objava brzo se proširila.

Ona je otkrila kako nije jedina kojoj se ovo dogodilo, u takvoj je situaciji bila i majka po imenu Glenda Marija Kruz. Vaspitačice su depilirale obrve njenog sina.

– Njihova koža je toliko nežna... Kad sam sve prijavila ženi koja je odgovorna, rekla je da je razgovarala sa svojim vaspitačicama i one su rekle da to nisu učinile. S osjehom na licu me pitala što želim od nje kao i da me niko ne tera na to da sina dovodim u vrtić – rekla je majka dvogodišnjeg dečaka.

Nauka sve bliže LEKU PROTIV RAKA: Vakcina uklonila tumore u miševima!

Nakon što je slučaj objavljen u medijima, vrtić je objavio kako istražuju ceo slučaj, a majke su depiliranje prijavile policiji.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd