fbpx
Skip to main content
Bruk Nort

Skočila je s mosta, a policija je digla HELIKOPTERE I ČAMCE da je nađu. Satima kasnije pojavila se u bikiniju sa NAJBIZARNIJOM PRIČOM

Foto: Ocean City Police Department
Ne voli svađu?

Nakon što se napila u nedelju uveče, 39-godišnja Bruk Nort  iz Oušen Pajnsa, u Merilendu, skočila je sa mosta u okean, isplivala na stenje – gde je ostala nekoliko sati – da bi se potom oteturala na parking u bikiniju, gde je sačekala policiju.

Obalska straža i državna policija došle su na poziv da je žena skočila s mosta u vodu, ali nakon višečasovne pretrage uz pomoć dva čamca i helikoptera, kao i osoblja na kopnu, nisu uspeli da pronađu telo.

Nešto kasnije, prolaznici su pozvali policiju zbog žene koja se teturala po parkingu u bikiniju. Policija je rekla da se saplitala i padala, preneo je "Delmarva nau". Ispostavilo se da je to ista žena koja je skočila s mosta.

Razvela se zbog 37 godina mlađeg Rumuna, on je opelješio i ostavio, ali NjEGOVA SRAMOTA joj je najteža (FOTO)

Bruk je rekla policiji da je bila "veoma pijana" i da se svađala dok je išla preko mosta. Kako je navela, s obzirom na to da voli plivanje i da je želela da se distancira od svađe, odlučila je da skoči u zaliv.

Dok je razgovarala sa policajcima na parkingu, Nort je vrištala i na njih i na automobile koji su prolazili. Preti joj tužba zbog kršenja reda i mira u alkoholisanom stanju. Bruk je trenutno u pritvoru, a određena joj je kaucija od 5.000 dolara.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
9 Beograd