Skip to main content
devojka, prostitucija, nasilje

SMRT DEVOJKE (18) NAJEŽILA SVE GRAĐANE: Izašla u klub, ujutru nađena mrtva u krevetu, a uzrok smrti je JEZIV!

Foto: Profimedia/ilustracija
Prijatelji nesrećne devojke su i dalje u neverici

Taksista je rekao da je Eriku morao da nosi do njene sobe, jer je bila toliko pijana da nije mogla da hoda.

Majami je poresla tragična smrt Erike Bušik (18), koja je 20. januara pronađena mrtva u svojoj sobi. Tek sada izašao je kompletan izveštaj sa detaljima smrti, a istina je više nego zastrašujuća!

SILOVAO ME SVAKI DAN DVAPUT: Dečka joj je ubio, a nju zarobio u KONTEJNER

Utvrđeno je da je nesrećna devojka preminula od prekomerne konzumacije alkohola.

Veče pre tragedije, 21 student je završio u bolnici, gde su zadržani na lečenju četiri dana zbog trovanja alkoholom. Do trovanja je došlo kada su se igrali igre “prekomernog opijanja bez poente”, te su mešali pića kako bi se u što kraćem roku i što više napili.

prijatelji igraju
Foto: Profimedia

U Erikinom slučaju, utvrđeno je da je počela da se opija oko 10 uveče, kada je nakon ispijene flaše osrednjeg šampanjca popila jeftinu votku. Pošto je društvo odlučilo da se provede nakon opijanja, otišli su u obližnju diskoteku.

Na ulasku u bar, Eriku su vratili s obrazloženjem da je isuviše pijana, pa su joj pozvali taksi i vozaču rekli da je odveze kući.

Taksista je rekao da je Eriku morao da nosi do njene sobe, jer je bila toliko pijana da nije mogla da hoda.

ŠTA URADI, KUME: Ovom brki sa slike kum je dao NAJGORE IME u ISTORIJI ČOVEČANSTVA!

Sledećeg jutra šokirani prijatelji su pronašli Eriku mrtvu. Prvo su pomislili da se uspavala, ali kada su joj prišli, shvatili su užasnu istinu: bila je mrtva!

- Bila je hladna i nepomična. Odmah smo zvali Hitnu pomoć, ali je ona proglašena mrtvom u devet sati ujutru - ispričala je kroz suze njena drugarica.

Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti trovanje alkoholom, te da je kombinacija šampanjca i jeftine vodke uzela danak. To je prestravilo Erikine prijatelje, jer su svi pili isto, pa je postojala mogućnost da fatalna kombinacija bude mnogo kobnija.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd