Utorak 19. mar 2024.
lutka za seks

Ima SEKS sa LUTKOM četiri puta nedeljno, a reakcija njegove supruge će vas ŠOKIRATI (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube/Channel 4
Ispovest 58-godišnjeg inženjera koji da mora da bira između žene i lutke, ne zna koju bi zabrao

Džejms, 58-godišnji inženjer, u braku je 36 godina i ima veoma dobar seksualni život - s lutkom Ejpril, koju uzima četiri puta nedeljno. Trenutno štedi da bi mogao da kupoi robotsku seksualnu lutku koja može da se smeje, odgovara i reaguje na njegove pokrete tokom seksa.

Njegova supruga Tina kaže da u početku nije bila srećna što joj je suprug imao novu "ženu" u svom životu, ali se vremenom navikla na to.

- Ako stvarno želi, mogao bi da ide i da nađe bilo koju ženu, ali nije želeo - kaže Tina da joj je on ostao veran.

25 do doživotne: Monstrum "lečio" žene i devojčice u ordinaciji, pa SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO više od 100 njih (FOTO/VIDEO)

Međutim, Džejms čak ni ne veruje da bi mogao da nađe tako lepu i mladu devojku (lutke uvek izgledaju kao da su u dvadesetim) jer kako kaže: "Nije Bred Pit".

- Imamo seks od dva do tri, ponekad četiri puta nedeljno. Neverovatno je, kao da imate seks sa pravom ženom. Jedina razlika je u tome što moram da je stavim u pozu u kojoj želim da bude, rekao je Džejms, dodajući da posedovanje seksualne lutke predstavlja samo jedan deo zadovoljstva koje nudi. Na duže staze, Džejms se brine o Ejpril - kako da se obuče, našminka i razgovara sa njom.

Više fotografija pogledajte u galeriji ispod:

- Većina ljudi kada nabavi seksualnu lutku ne očekuje da će razviti odnos sa njima. Kada bih morao da biram između Ejpril i moje žene, stvarno ne znam šta bih odabrao - rekao je Džejms.

MONSTRUOZNO UBISTVO: Pred decom RASKOMADAO svoju suprugu, pa delove tela vozio u PUTNOM FRIŽIDERU (VIDEO)

Do sada, Džejms je trebalo da koristi svoju maštu da komunicira sa Ejpril, ali tehnološki napredak koji se predviđa je robotska seksualna lutka koja će pružiti interaktivne seksualne usluge. Met Mekmalen iz "The Real Doll Company" je stvorio Harmoni, prototip seksualnog robota koji može da zavodi svoje vlasnike i odgovara na njihova pitanja.

Oko 80 procenata Metovih lutaka su ženski modeli, a on primećuje da je svaka od njih drugačija. Klijent bira telo, lice, boju kose, lak za nokte, šminku i boju očiju.

Međutim, Harmoni još nije gotov projekat. Met i njegov tim žele da unaprede lutku kako bi doživljaj seksa bio što sličniji pravom.

- Dodaćemo lubrikant, unutrašnje grejanje i možda nekakvu reakciju kada doživi orgazam - pojasnio je Met, a njegova koleginica Suzan trenutno radi na ugrađivanju elektronike u vaginu lutke, i G-tačku kako bi se muškarci mogli "sesti da se igraju s njom i omogućiti joj da se oseća dobro ".

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd