fbpx
Skip to main content
Oleg

"SVI SU NA NJEGOVOJ STRANI" Naterao pedofila koji mu je silovao ćerku da iskopa sebi grob, pa mu zario nož u srce (FOTO)

Foto: Društvene mreže
Ruska policija saopštila je nove detalje u vezi ubistva Olega Svidirova iz Rusije koga je ubio Vjekoslav, njegov najbolji prijatelj, jer je otkrio da je seksualno uznemiravao njegovu maloletnu ćerku.

Veruje se da je Vjekoslav ubio Olega nakon što je u njegovom telefonu pronašao snimak na kojem se vidi kako Oleg siluje njegovu osmogodišnju ćerku. Vjekoslav i Oleg su sedeli za stolom i pili, kada je Vjekoslav ugledao snimak na kom se Oleg iživljava nad njegovom ćerkom. Kako su bili dugogodišnji prijatelji, Oleg je više puta čuvao dete, a vrlo verovatno je dete svaki put bilo zlostavljano.

PUCNJAVA NA AUTOBUSKOM STAJALIŠTU: Tinejdžer ubijen dok se vraćao iz škole, još dva učenika ranjena

PUCNJAVA NA AUTOBUSKOM STAJALIŠTU: Tinejdžer ubijen dok se vraćao iz škole, još dva učenika ranjena

GOVORILA DA IMA RAK KAKO BI UZELA NOVAC OD DONACIJA: Onda je njena majka otkrila gnusnu prevaru

GOVORILA DA IMA RAK KAKO BI UZELA NOVAC OD DONACIJA: Onda je njena majka otkrila gnusnu prevaru

"OVO JE MOJE VLASNIŠTVO" Majstor pobesneo jer nisu hteli da ga plate! Uzeo čekić pa napravio haos (VIDEO)

"OVO JE MOJE VLASNIŠTVO" Majstor pobesneo jer nisu hteli da ga plate! Uzeo čekić pa napravio haos (VIDEO)

Policija je sada saslušala i Vjekoslavljevu suprugu koja je rekla da su ona i njen suprug dali ultimatum Olegu da se sam prijavi u policiju do 8 uveče ili da izvrši samoubistvo. Međutim kasnije uveče, Vjekoslav je rešio da uzme pravdu u svoje ruke i primorao je svog bivšeg najboljeg prijatelja da ode sa njim u šumu i ponese lopatu.

U međuvremenu u šumi je pronađen grob u kom je sahranjen Oleg sa nožem zarivenim u njegovo srce. Policija je odmah uhapsila Vjekoslava i on se nalazi u pritvoru optužen za teško ubistvo.

On je sve vreme u policiji tvrdio da je u šumi između njih izbila žestoka svađa, kao i da je Oleg naleteo na nož tokom rasprave.

Ali novi detalji zločina ostavili su sve u šoku. Vjekoslav je na silu odveo Olega u šumu, primorao ga da sam sebi iskopa grob, a onda mu nož zario u srce, bacio telo u rupu i zakopao, piše The Sun.

Oleg
Foto: Društvene mreže

Istovremeno, policija je u telefonu pronašla još uznemirujućih snimaka, na kojima se vidi kako Sviridov zlostavlja još najmanje troje mališana. Izvori bliski slučaju otkrili su da su u telefonu pronađeni snimci na kojima se vidi kako Oleg brutalno siluje dve devojčice, starosti 6 i 11 godina.

Na osnovu snimaka se zaključuje da je Oleg decu zlostavljao najmanje pet godina pre nego što je Vjekoslav pronašao snimke u njegovom telefonom. Meštani sela, ali i brojni građani Rusije, zahtevaju od vlasti da Vjekoslava puste na slobodu i da protiv njega ne bude podignuta optužnica.

- On nije ubica, on je samo štitio svoje dete i našu decu - rekao je jedan meštanin sela.

"Svi su na njegovoj strani"

Poznata novinarka i bivša kandidatkinja za predsednika Ksenija Sobčak na društvenoj mreži je objavila status u kojem navodi da su svi roditelji na strani "ubice pedofila". Usledili su brojni komentari građana, koji navode da ne vide u čemu je problem ukoliko postoje video zapisi na kojima se vidi kako Oleg zlostavlja decu.

"Svaki normalan roditelj bi pokidao tog pedofila na mestu", "Zaštita deteta je osnovna dužnost svakog roditelja", "Šta je problem ako snimci dokazuju da je ovaj bio bolesnik", stoji između ostalog u komentarima.

Majka ubijenog Olega rekla je za medije da je njen sin više puta čuvao decu i da su on i Vjekoslav bili drugari godinama.

- Ne znam kako se to dogodilo. Verovatno je bio pijan... Decu su mu ostavljali na čuvanje mnogo puta - rekla je očajna majka misleći na to što je Oleg silovao ćerku svog prijatelja.

Ukoliko Vjekoslav bude osuđen za Olegovo ubistvo, preti mu do 15 godina zatvorske kazne.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd