fbpx
Skip to main content
Julija

UDAVILA SEDMOGODIŠNJEG SINA, PA SE UBILA: Juliju našli obešenu, a njeno dete utopljeno u kadi (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen
Neposredno pre samoubistva i ubistva svog sina Julija je svojoj majci rekla da se plaši smrti i da čvrsto veruje da će se izlečiti

Bankarka Julija Gokcedag (35) i njen sin Timur, sedmogodišnjak, pronađeni su mrtvi u svojoj kući u istočnom Londonu u avgustu prošle godine.

Julija je tada pronađena obešena u stanu, a malo nakon toga u istom stanu u kadi je utopljen nađen i njen sedmogodišnji sin. 

Nedugo nakon tog nemilog događaja, istražitelji su objavili da je jedan od razloga Julijinog samoubistva to što je živela u “toksičnom braku”, a bila je i smrtno bolesna. 

Stravično! Izveli BEBU prvi put u šetnju, a nesavesni vozač se ZAKUCAO U DEČJA KOLICA i pobegao sa mesta nesreće!

Stravično! Izveli BEBU prvi put u šetnju, a nesavesni vozač se ZAKUCAO U DEČJA KOLICA i pobegao sa mesta nesreće!

(FOTO) ADVOKATICA GOLA POZIRALA U DUBAIJU: Porodici rekla da ide na ODMOR, a odala ju je jedna stvar

(FOTO) ADVOKATICA GOLA POZIRALA U DUBAIJU: Porodici rekla da ide na ODMOR, a odala ju je jedna stvar

POZNATI AMERIKANAC "ODUVAO" GLUMICU OLSEN: Ako Srbija nema ništa autentično, šta je onda sa Amerikom? (VIDEO)

POZNATI AMERIKANAC "ODUVAO" GLUMICU OLSEN: Ako Srbija nema ništa autentično, šta je onda sa Amerikom? (VIDEO)

Neposredno pre samoubistva i ubistva svog sina Julija je svojoj majci rekla da se plaši smrti i da čvrsto veruje da će se izlečiti i nastaviti normalno da živi, te je to dodatno zbunilo i njenu porodicu, ali i istražitelje. 

Poznato je da je Julija trebalo da bude operisana malo pre svoje smrti, kao i da se borila sa anksioznošću, nesanicom i iracionalnim strahom. Išla je kod psihijatra koji je nakon njene smrti otkrio da je Julija stalno govorila da trpi psihičko zlostavljanje i da planira da se razvede od svog supruga i sa svojim sinom Timurom ode u Rusiju. 

Julija
Foto: Facebook/Printscreen

Njen suprug Mehmet Gokcedag rekao je istražiteljima: 

- Nezamislivo je da je to uradila, ne razumem kako je to mogla da učini. Zašto je oduzela život detetu koje je rodila? - rekao je on. 

Julijina prijateljica je na sudu dala izjavu u kojoj se navodi da joj se ona tokom trajanja “lokdauna” poverila u vezi sa svojom bolešću i rekla joj da želi da se razvede. Takođe, Julijina komšinica Katarina Selner rekla je da je često čula kako Julijin muž više na nju i da je čak jednom morala da pozove policiju da interveniše, jer se plašila za njenu bezbednost. 

- Od aprila 2020. godine, kada smo bili zaključani zbog pandemije, Julija mi se poveravala. Znala sam da je imala rak, ali činilo se da se popravlja. Prve godine života kao komšije, čuli smo puno vike u susedstvu. Do decembra 2019. vika je postajala sve gora. Jednom prilikom, Mehmet me je usred noći probudio vikom. Pozvala sam policiju kad sam čula kako Mehmet vrlo glasno viče. Vikao je "naučite više engleski ili se vratite u svoju zemlju. Čula sam Timura kako govori Mehmetu “molim te prestani, molim te prestani vikati tatice” - rekla je komšinica.

Julija
Foto: Facebook/Printscreen

Ona je takođe reklada joj je Julija rekla kako Mehmet ne dozvoljava Timuru da govori ruski jezik i da je Julija silno želela da se razvede, kao i to da je bila depresivna. 

- Imali smo šifrovanu reč "drvo" i zamolila sam Juliju da mi je pošalje ako je u opasnosti.

Julijin muž je plačući tokom istrage priznao da je vikao na suprugu: 

 - Naš brak je bio težak. Imam stresan posao, da, jesam vikao, ali nikada nisam zlostavljao suprugu. Nikad nije rekla da misli da bi Timuru bilo bolje da umre. Volela ga je. Ona se plašila smrti. Poslednji put sam video suprugu i sina dan pred smrti njihove – rekao je on. 

Patolog dr Ešli Fegan-Earl nije pronašla dokaze o umešanosti treće osobe u Julijinu i Timorovu smrt, a potvrdila je da nema tragova nasilja ili samopovređivanja i navela da je medicinski uzrok smrti vešanje.

Što se tiče Timurove smrti, patolog dr. Kari je otkrio da su modrice najverovatnije prouzrokovane potapanjem i naveo utapanje kao uzrok smrti.

 

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd