fbpx
Skip to main content
Putnik na aerodromu

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Američki turista izvršio BRUTALNO UBISTVO u Japanu?!

Foto: Profimedia
Jezivo!

Japanska policija saslušava 26-godišnjeg muškarca kojeg je zadržala u pritvoru nakon što je odrubljena glava pronađena u koferu u kući u kojoj je smešten u Osaki.

Osumnjičeni, koji je stanovnik Njujorka, uhapšen je prošle nedelje u okviru policijske istrage nestanka 27-godišnje žene iz Hjogoa, čiji nestanak prijavila porodica 17. februara.

Policija je pronašla odrubljenu glavu u subotu, nekoliko dana posle hapšenja, nakon što je primila dojavu o Njujorčaninu koji je zatvorio ženu u stanu koji je iznajmio. Policija veruje da je reč o glavi nestale žene.

BOLESNE vežbe američke vojske: Odseku zmiji glavu, PIJU NJENU KRV (VIDEO)

Japanku su snimile nadzorne kamere kako ulazi u stan zajedno sa Amerikancem nekoliko sati pre nego što je nestala. Muškarac je kasnije snimljen kako izlazi sam, noseći veliku torbu. Žena nije snimljena kako napušta zgradu.

Malo pre nestanka, žena je rekla svojim prijateljima da ide da se nađe sa Amerikancem koga je upoznala preko aplikacije. Takođe, napisala je na Instagramu da ide da se „vidi sa Džejem“.

Kineski PUT SVILE dobija KONKURENCIJU: Ove ČETIRI DRŽAVE imaju plan kako da zaustave GLOBALNI UTICAJ Pekinga

Posmrtni ostaci, osim glave, još uvek nisu pronađeni. Osumnjičeni je stigao kao turista u Osaku, u januaru. On je negirao optužbe, navodi „Japan tajms“.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-5 Beograd