fbpx
Skip to main content
groblje

"VASKRSAO" BUGARIN: Sve je bilo spremno za odlazak na onaj svet, a onda su pogrebnici primetili nešto čudno i DALI SE U BEG

Foto: Srbija Danas
Čovek se trenutno nalazi u komi.

U bugarskom gradu Sliven, čovek koji je proglašen mrtvim probudio se dok su na njemu radili radnici pogrebnog preduzeća.

Kako javlja televizija "bTV", 72-godišnji Ruse Rusev živeo je sam, ali ga je redovno posećivao prijatelj. Dana 13. oktobra nije javljao na telefon niti otvarao vrata, pa je njegov prijatelj odlučio da pozove policiju i hitnu pomoć. Lekari su pregledali Ruseva i predali njegovom prijatelju uput u gradsku kuću, gde je potom dobio izvod iz matične knjige umrlih.

Istog dana telo Ruseva odneli su radnici pogrebnog preduzeća. Prema rečima vlasnika preduzeća Bisera Todorova, kada su čoveka oblačili za sahranu, počeo je da pokazuje znake života.

- Kada smo ga izvukli iz kovčega, videli smo da je progutao pljuvačku... Zatim je počeo da diše, mi mu zatvaramo oči – on ih otvara, mi mu pomerimo ruku – on je vratio na mesto. Postalo nam je jasno da čovek nije umro... Policija i hitna pomoć odmah su došli i odveli ga… (Naši radnici) su u šoku, nisu došli na posao… Za 25 godina rada nisam imao ovakav slučaj - rekao je vlasnik pogrebnog preduzeća.

Kako navodi televizija, u hitnoj pomoći gde su Ruseva proglasili mrtvim, u toku je unutrašnja kontrola. Čovek se trenutno nalazi u komi.

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd