Skip to main content
Devojka

VOĐENJE LJUBAVI DOŽIVELO VRHUNAC: Devojka polugola pala sa terase na automobil - momak bez majice izleteo po nju (VIDEO)

Foto: Screenshot/youtube/NEM Leaks
Nadzorna kamera uhvatila je trenutak kada je vođenje ljubavi na balkonu krenulo naopako

Da ljubav ponekad zaista boli najbolje se uverila žena koja je tokom s*ksa polugola pala sa balkona i sletela na krov automobila.

Kako prenosi britanski San, nesrećna žena se okliznula tokom intimnih trenutaka sa partnerom i pala pravo na krov parkiranog automobila, a sve su snimile nadzorne kamere u garaži. Pad je bio toliko jak da je jadna žena razbila krov automobila.

Snimci nadzorne kamere pokazuju kako polugola žena pada na auto, a zatim počinje da trlja leđa od nečega što izgleda kao jak bol. Ubrzo joj je pritrčao partner, koji nije imao majicu, i pomogao joj da siđe sa krova automobila.

Svedok incidenta opisao je neobičnu scenu tajvanskim medijima.

- Išao sam kući kada se to dogodilo. Nisam je video da je pala, ali sam čuo glasan prasak i ona je već bila na krovu automobila. Tada je čovek pritrčao i pomogao joj - kazao je on.

Nesrećna žena je na kraju prevezena u bolnicu gde joj je konstatovana lakša povreda leđa i bila je prinuđena da ostane u bolnici nekoliko nedelja. U stabilnom je stanju. Ovaj nestašni par morao je da plati i odštetu za automobil koji pripada njihovom komšiji.

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd