Skip to main content
Kaćuša Stepanen

Zbog otkrića u spavaćoj sobi seksi fitnes instruktorke, lepotici preti 10 GODINA ROBIJE

Foto: Facebook/Katiusha Stepanyan
Atraktivna fitnes instruktorka Kaćuša Stepanen (27) mogla bi da bude osuđena na deset godina zatvora, nakon što je tokom dva pretresa njenog doma policija pronašla velikekoličine novca u kešu za koji se sumnja da je stečen krivičnim delima vezanim za drogu.

Policija je prvi put pretresla njenu kuću u predgrađu Sidneja u martu ove godine, ali tada ništa nije pronađeno. Novac je zaplenjen tokom drugog pretresa, kada su inspektori pronašli 220,000 dolara u kešu skrivenih u njenoj spavaćoj sobi. Još 10,000 dolara pronađeno je skriveno u dnevnom boravku, nakon čega je atraktivna instruktorka uhapšena, a sva njena imovina, uključujući i bankovne račune, zamrznuta.

UBIJENA POZNATA NOVINARKA: Došla da uradi priču, sutradan našli njeno RASKOMADANO telo, bez glave! (VIDEO)

O krivici se još uvek se nije izjasnila, a njen advokat tvrdi da je nevina.

Žena dobila rak od PUDERA ZA BEBE: Kompanija dužna da joj plati odštetu, a ona UMIRE!

- Moj klijentkinja tvrdi da je nevina i u ovoj fazi postupka ima pravo na tu pretpostavku - rekao je advokat Lev Premutiko.

Kako prenosi "Dejli mejl", policija se protivila kauciji za uhapšenu, a u sudskim dokumentima navodi se nekoliko razloga za takvu preporuku.

- Krivično delo se odnosi na velike količine novca koji je verovatno povezan sa teškim krivičnim delima vezanim za narkotike. Optužena je povezana sa liocima osuđivanim za teška krivična dela - navedeno je u preporuci policije za odbijanje kaucije.

Kaćuša je ipak dobila kauciju, pod uslovima da preda pasoš policiji, da živi na adresi na kojoj je prijavljena i da se javlja policiji svake nedelje. Zanimljivo je da i njen brat Dimitri ima kriminalnu prošlost. Kako piše "Sidnej morning herald", Dimitri je proveo sedamgodina u zatvoru zbog oružane pljačke, a na slobodu je izašao u oktobru ove godine.

Imali se*s u ispovedaonici: Crkva ih tužila za bogohuljenje, ali onda se saznala prava istina

Kako se može videti na njenom profilu na poslovnoj mreži LinkedIn, Kaćuša se pre fitnesa jedno vreme bavila marketingom, a na profilu jedan od bivših direktora opisuje je kao "pouzdanog, lojalnog i visoko motivisanog stratega". 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
37 Beograd