fbpx
Skip to main content
Spasavanje žene

ŽENA PRONAĐENA GOLA U KANALIZACIONOM ODVODU: Misteriozno nestala pre tri nedelje (FOTO)

Foto: Facebook/Delray Beach Fire Rescue
Izvučena je u utorak iz rupe

Lindsi Kenedi koja je pronađena gola u odvodu skoro tri nedelje nakon što je prijavljena kao nestala, tvrdi da se zaglavila u kanalizacijskom sistemu. Naime, žena je u utorak izvučena iz rupe nakon što su građani čuli kako viče u Delrej Biču na Floridi u SAD-u.

VELIKA SVETSKA SILA ZAPRETILA RUSIJI! Zaharova besna - "Moskva će se suprotstaviti i NEĆE ĆUTATI!"

VELIKA SVETSKA SILA ZAPRETILA RUSIJI! Zaharova besna - "Moskva će se suprotstaviti i NEĆE ĆUTATI!"

NAVALJNOG MUČE U ZATVORU! Ruski opozicionar se požalio bezbednjacima, ŠOKANTNO je šta mu rade!

NAVALJNOG MUČE U ZATVORU! Ruski opozicionar se požalio bezbednjacima, ŠOKANTNO je šta mu rade!

NEOPROSTIVI INCIDENT U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Neko je oskrnavio sveto mesto muslimana!

NEOPROSTIVI INCIDENT U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Neko je oskrnavio sveto mesto muslimana!

Hitne službe izašle su na mesto događaja i uspele da izvuku ženu iz 2,5 metra dugačkog kanalizacionog odvoda. Tim za specijalne operacije uspeo je da ukloni rešetke, spusti se niz meredevine i izvuče Kenedijevu iz šahta.

- Prolaznica je čula kako neki zvuk dolazi iz kanalizacije. Čula je ženu kako viče. Na naše iznenađenje, pronašli smo ženu zaglavljenu u kanalizaciji. Sada se gospođa Kenedi, koja je pronađena gola i prekrivena prljavštinom, oporavlja u bolnici - rekao je Deni Mošela iz vatrogasne spasilačke službe.

- Nije bila u stanju da ustane. Nije imala odeću na sebi i bila je vrlo prljava. Imala je i nekoliko površinskih rana, a kolena su joj bila izgrebana. I sama pomisao da osoba može biti dole u bilo kom trenutku je zastrašujuća - rekao je Mošela. Njen partner je prijavio da je nestala pre gotovo tri nedelje, prema policijskom izveštaju.

- Ovo je bio daleko jedan od najbizarnijih incidenata na koje su naši policajci reagovali - rekao je službenik za javno informisanje policijske uprave Delrej Biča Ted Vajt.

Kenedijeva rekla je detektivima da je išla da pliva ​​u potoku u blizini kuće svog dečka, da bi na kraju pronašla vrata koja su vodila do tunela. Pratila je dugo taj tunel sve dok nije završila u odvodu.

Kako kaže, šetala je kanalizacijskim sistemom otprilike tri nedelje pre nego što je ugledala svetlost i povikala u pomoć. Policajci su rekli da se činila "vrlo bistrom" i da nije zadovoljila kriterijume za hospitalizaciju.

Njena majka je policiji rekla kako Lindsi ima mentalnu bolest i česta je korisnica ilegalnih opojnih droga, navodi se u policijskom izveštaju.

- Takođe je izjavila da je i u prošlosti činila neobične stvari i donosila loše odluke kad je bila pod jakim uticajem droga - navodi se u izveštaju.

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd