fbpx
Skip to main content
Miloš Vučević

Borimo se za Novi Sad, borimo se za našu Srbiju: Vučević pozdravio Novosađane važnom porukom (VIDEO)

FOTO:Instagram/Printscreen/milosvucevic_gradonacelnik
Gradonačelnik Vučević ističe da grad Novi Sad ide napred uz pomoći kineskih prijatelja i nesebične podrške države.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević održao je juče sastanak sa predstavnicima kineske kompanije CRBC na kome su precizirani detalji u vezi sa izgradnjom novog mosta na Dunavu i obilaznice oko Novog Sada, a danas se tim povodom obratio javnosti i izneo nove informacije o kapitalnim projektima koji će se realizovati u vojvođanskoj prestonici. 

-Novi Sad je jučerašnjim sastankom s predstavnicima kineske kompanije CBRC ušao u kapitalne projekte za naš grad i zemlju, koji će biti upamćeni po tome što su značajno izmenili život naših sugrađana. Reč je o Fruškogorskom koridoru, centralnom prečistaču za otpadne vode, koji će sprečiti zagađivanje Dunava, 90 km kanalizacione mreže, kao u o završetku zapadne obilaznice oko Novog Sada. Takođe, grad dobija i četvrti most, najzapadniji most u državi, koji spaja dve obale i rasterećuje saobraćaj na tri novosadska bulevara. Do kraja ove godine kreće izgradnja mosta koji je deo Fruškogorskog koridora, a za 12 meseci kreće podizanje gradskog mosta na Dunavu, koji će biti nastavak Bulevara Evrope i spojiće se kod kružne raskrsnice u Sremskoj Kamenici i dalje ići ka Fruškogorskom koridoru. Verujem u Srbiju koja se gradi, verujem u ljude koji su vredni i koji će zasukati rukave da imamo bolju budućnost - saopštio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i dodao: 

-Ne treba se obazirati na zle jezike i one koji sputavaju razvoj države govorancijama iz udobnih fotelja. Idemo napred, gradimo, stvaramo i menjamo našu sadašnjost kako bismo imali bolju budućnost.

 

SD vojvodina

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
12 Beograd