Utorak 19. mar 2024.
Slađana Perić

OVO JE RAJ NA ZEMLJI! Slađana Perić ima NAJLEPŠU baštu u Srbiji! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/RTV Rubin
Samo ruža ima više od 100...

O gospođi Slađani Perić iz Kikinde priča se naširoko, i to sa velikim razlogom. Od svog dvorišta napravila je pravi rajski vrt, oazu koju zadivljeno posmatraju svi istinski zaljubljenici u prirodu. 

Ona je, uz neverovatnu upornost i kreativnost, od "male" priče i ličnog zadovoljstva došla do toga da mnogi mladenci, čak, žele svoje najlepše svadbene trenutke upravo u njenom vrtu da provedu. 

Biljaka ima - na stotine. Kako kaže - samo ruža je više od 100, njih posebno voli. Obožava i muškatle i mnogo toga još, ali naglašava da se u svakom trenutku trudi da njena, sad već nadaleko čuvena bašta ne bude kič. 

Sve tu vrvi od prelepog ukrasnog, začinskog bilja... Slađanina ljubav prema baštovanstvu se, jednostavno, vidi u svakom milimetru ovog savršenstva prirode. 

Tu su i, malo je reći, originalne kućice za ptice i razne sitne životinje. Mogu se videti i male kornjače i ribice u bazenu... Gospođa Slađana obožava vodu, te gaji i vodeno bilje. 

Bašta cveta, kako ona kaže - cele godine. A sasvim sigurno - "cveta" i Slađana, kad pogleda svoj rajski vrt kome se mnogi dive. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd