Utorak 19. mar 2024.
Scena fest

SCENA FEST U INĐIJI: Svake godine pred publikom SPEKTAKL bogatog muzičkog i kulturnog programa!

Foto: Youtube/Printscreen/ Radio televizija Indjija
Manifestacija na koji dolaze najpoznatiji stvaraoci iz cele zemlje

"Scena fest" predstavlja jedan od omiljenih festivala u Inđiji koji razbija letnju monotoniju u maloj sremskoj varoši. Odavno je postao manifestacija na koji dolaze najpoznatiji stvaraoci iz cele zemlje, ali i posetioci iz takozvanih velikih sredina.

Kako kažu, tajna uspeha inđijskog festivala, između ostalog, i u otvaranju ka novim programima.

Ekipa kulturnog centra cele godine osmišlja kako da realizuje program, a sve vreme se prate dešavanja na muzičkoj, pozorišnoj i filmskoj sceni u zemlji, a stvaraju i svoje.

Tokom "Scena festa" ove godine koji se održao od 10-16. jula publika je imala da vidi pozorišnu predstavu "Opasna igra", koncert Generacije 5, Džo Koker tribjut bend. Takođe, mnogi su uživali i u izvođenju Tamburaškog orkestra, dečjoj predstavi "Zavrzlama", koncertu "Čarli Braun", Horekina, Ortodoks Keltsa,  grupe Kerber, kao i pozorišnoj predstavi "Idiot".

Publika je svako veče uživala u bogatom  i kvalitetnom programu koji je odavno postao brend i bitan deo tradicije ovog mesta.

Svojim konceptom "Scena fest" je postao jedan od najozbiljnijih letnjih festivala u zemlji i kulturni model po kome su realizovani mnogi drugi festivali u regionu. Organizatori manifestacije su Kulturni centar Inđija i Opština Inđija.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd