Skip to main content
Novi Sad

"TRPEZARIJA ZA ČETIRI PATULJKA BEZ SNEŽANE" Novosadski oglas za iznajmljivanje stana izavao BES na društvenim mrežama (FOTO)

Foto: Profimedia
Pogledajte reakcije korisnika društvenih mreža na ovaj novosadski oglas.

Na drušvenim mrežama pojavio se jedan novosadski oglas za iznajmljivanje stana, a vrlo brzo izazvao je lavinu reakcija ljudi zbog cene ove garsonjere, ali i samog stana.

Pomenuti stan iznajmljuje se za 220 evra mesečno u Ćirpanovoj ulici u Novom Sadu.

- Pa kaže, stan u Ćirpanovoj 220 evra. Trpezarija za četiri patuljka bez Snežane, kuhinja za pola normalne osobe, a za kupatilo ne znam ni šta da kažem... - napisala je korisnica Tvitera koja je objavila slike ovog novosadskog oglasa koji je razbesneo korisnike te mreže.

- Trese me klaustrofobija, zamišljam kako perem sudove sa svojih 194 centimetra, pokušavam da ubacim veš u mašinu. Pranje zuba bi bilo okej. Deluje mi da je ovo ispod standarda za zatvorenike - samo su neki od komentara na ovaj oglas.

Drugim korisnicima Tvitera je zapalo za oko i to što se veš mašina nalazi ispod lavaboa, pa su neki naveli da je opasno jer "struja i voda jedno uz drugo", a drugi su šaljivo prokomentarisali da je u stanu bar veš mašina "najnoviji model".

- Vredi imati telefonske brojeve vodoistalatera i stolara: ovo je majstorski izvedeno. Idealno za studenta ili pisca-početnika, nekog anarhistu, ili, pak, bogoslovskog studenta - neke su od reakcija.

"U nekim, recimo, normalnijim državama za boravak u ovakvom prostoru bi morao da ubiješ desetak ljudi", "Novi Sad je po pitanju cena stanova ludilo. Garsonjere od 250 evra i slične gluposti. Valjda misle da studenti pucaju od love, nemam pojma. Uz sve to su novosadski stanodavci veoma specificni po tome što bi da ti kontrolišu život i da navrate u stan kad su raspoloženi", glasili su komentari na Tviteru.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
26 Beograd