Skip to main content
Miloš Vučević

Vučević: Jučerašnji događaji u Beogradu nastavak nasilja lidera SzS

Foto: Srbija Danas
Potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je, povodom sinoćnjeg protesta i uklanjanja ograde iz Kolarčeve ulice i oko Trga republike, da do sada u Srbiji nije moglo da se vidi da neko napada gradilište i da se neko plaši da mu grad bude lepši i uređeniji.

Vučević je istakao da SNS poziva nadležne državne organe da reaguju i da svi koji su sinoć činili prekršaje odgovaraju pred prekršajnim sudom, a ako postije elementi krivičnih dela, da oni koji su ih činili odgovaraju i krivično.

DECA SU NAJVEĆE BOGATSTVO: Sportske igre mladih u Novom Sadu

DECA SU NAJVEĆE BOGATSTVO: Sportske igre mladih u Novom Sadu

U Novom Sadu održan Evropski kviz novca

U Novom Sadu održan Evropski kviz novca

INVESTICIJA U OBRAZOVANJE: Vojvođanska vlada pomaže sto njaboljih studenata

INVESTICIJA U OBRAZOVANJE: Vojvođanska vlada pomaže sto njaboljih studenata

- Ne može niko da bude aboliran od kršenja zakona. Oni koji su direktno naneli štetu treba i da je i nadoknade - rekao je Vučević na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je naveo da je ono što se sinoć dogodilo u glavnom gradu potvrdilo zebnje i slutnje će sve što je tome prethodilo, poput "prebijanja novinarki, upada u RTS, opkoljavanja Predsedništva", imati svoj nastavak.

- Šokirani smo jučerašnjim događajima u centru Beograda. Ovo je bio kontinuitet nasilja lidera SzS, pre svega fašiste Obradovića i tajkunskih lidera Đilasa i Jeremića - rekao je Vučević.

Miloš Vučević
Miloš Vučević
Foto: Srbija Danas

Juče se, kaže, videlo da iza svega toga stoji politika bez ideje, politika nasilja i "čiste mržnje". On je dodao da je siguran da su građani videli ko se za kakvu politiku zalaže.

- Vidi se ko je za mržnju prema neistomišljenicima, ko hoće Srbiju da unazadi i da zatvara gradilišta,da otera investitore. A onaj ko to hoće, taj direktno želi zlo našoj deci - rekao je potpredsednik SNS.

Više o tome čitajte na NovosadskaTV klikom OVDE.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vojvodina

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd