fbpx
Skip to main content
Alen Azarić, Milijana Bogdanović i Aleksandar Požgaj

AZARIĆ FURIOZNO ULETEO U ČITAV HAOS: Alen napao Milijanu! Dobila je tužbu, pop je čeka na sudu

Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7
Haos.

U centru pažnje u rijalitiju "Parovi 7" trenutno je nesvakidašnji par - Milijana Bogdanović i njen 53 godine stariji dečko Milojko Božić. U čitavu gungulu oko njih uleteo je večeras i Alen Azarić koji je bio gost u emisiji "Upoznajte Parove". I to furiozno!

On je saopštio Milijani da je dobila tužbu zato što je, kako tvrdi, pričala neistine za isvesnog sveštenika.

- Samo da im prenesem jednu lepu poruku da su dobili tužbu od strane nekoga koga su blatili čitavo vreme, tj ona je blatila čoveka... Sveštenika iz njenog mesta da ne pominjem ime i prezime - započeo je Azarić i nastavio.

- Pričala si gnusne lažni za čoveka, on je sveštenik u tom jednom malom mestu. Dobila si tužbu za sve te laži i videćeš na sudu kako i šta. O tebi bukvalno znam sve i Milojku, nemoj samo da glumiš tu neku lažnu skromnost,  ako već želiš da se otvoriš. Otkriću zaista ko si ti i ko je Milojko, tako da o vama niste rekli ni 20 odsto onoga što bi trebalo da kažete. Lažete! Pogotovo ti Milijana. Ona to sve radi zato što ima ozbiljan kompleks - izjavio je Alen 

Azarić je ispričao i da je Milijana jurila njegovog prijatelja koji je biznismen i ima hladnjače, a on nije bio sa njom već ga nije ostavljala na miru, a njeni roditelji su radili za njega .

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Mist
-9 Beograd