fbpx
Skip to main content
Jelena Ilić i Ivan Marinković

BOJKOT U VILI PAROVA: Zbog toga što je Jelena istukla Ivana - svi NAPUSTILI vilu!

Foto: TV Happy printscreen/Parovi
Haos.

Pakleno je počela još jedna emisija "Upoznajte parova". Učesnici i publika imali su priliku da vide kadrove sa sinoćnjeg "Parografa" kada su u glavnoj ulozi bili Jelena Ilić i Ivan Marinković.

FANTASTIČNI POPUSTI U TRAVELLAND-U SAMO DO 30. JUNA!

FANTASTIČNI POPUSTI U TRAVELLAND-U SAMO DO 30. JUNA!

Zbog toga što Jelena konstantno tuče Ivana, ostatak luksuzne zemunske vile je bojkotovao emisiju - neprestano su vikali, pričali, pravili se da spavaju, da ne bi slušali priče kontroverznog para koji je pored svih trzavica ponovo u ljubavi.

Slična situacija desila se i u toku današnje emisije "Upoznajte Parove" - učesnici su nastavili sa bojkotom i ometanjem emisije kad god se povela priča o Jeleni i Ivanu.

- Oni su mrtvi za nas - izjavila je Vesna Rivas.

Nakon toga Jelena je pokušala nešto da kaže, ali nije uspela od buke.

Potom su gotovo svi takmičari su izašli iz vile "Parova" u dvorište jer se opet priča o Jeleni i Ivanu, a obećano im je da se više o tome neće pričati. Zato je voditeljka Nina Prlja bila primorana da prekine emitovanje iz vile i prebaci na dešavanja u studiju.

- Mislim da su Jelena i Ivan naučili da ne trebaju više da se svađaju, mi smo se juče lepo dogovorili, dogovor je ispoštovan - rekao je Mastor.

Takmičari će biti novčano kažnjeni zbog ovakvog ponašanja iako su gosti u emisiji izneli stav da oni ne bi trebalo da budu kažnjeni, bar ne pojedinci.

- To je vrsta igre, to što oni bojkotuju, ja bih voleo da se svađam sa tako lepom devojkom kao što je Jelena - komentarisao je Bora Drljača, jedan od gostiju.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
komentar's picture

komentar

jelena je monstruom to bi uradila svakom ,to je opasna bolest ,nju treba u resetke i na terapiju hitno ,trese se uzdise ubica je opasna po okolinu

3 | 1

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
18 Beograd