• Read more kebab Društvo

Obratite pažnju! OVAKO VAS VARAJU U BRZOJ HRANI: Bajati RAZVODNJEN MAJONEZ, kifle od dva dana, MANJA GRAMAŽA, prilog "pod ruku"...

• Read more Kafa Zdravlje

SKUVAJTE I UŽIVAJTE: Ne odričite se KAFE, ona vam može pomoći da izlečite I NAJTEŽU bolest!

• Read more Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević Zadruga

BAŠ SI SE U BISTROG MOMKA ZALJUBILA: Tomović brutalan, neće joj biti dobro kad čuje za ovo! (FOTO)

• Read more Hronika Hronika

MALI VUK POBEDIO SMRT! JOVANA JE KRENULA NA POROĐAJ KADA SE DESILA NEVIĐENA TRAGEDIJA: Nastradali su i ona i njen muž Stefan, a evo šta se dešava s bebom koja je izgubila roditelje istog dana kad se rodila!

• Read more Policija, hitne službe Svet

TINEJDŽERKU UBIO MOBILNI! Hitna je samo mogla da konstatuje SMRT!

• Read more Skupština Srbije Info

SPREMA SE MASAKR POLITIČKIH STRANAKA U SRBIJI! Konačno ih više neće biti 112. Da li se RADUJETE ovom ZAKONU?

• Read more najnovija vest Svet

UBIO SE POZNATI PEVAČ na snimanju spota! Pucao sebi u oko!

Parovi

UČESNICA IMALA MOŽDANI UDAR! Program prekinut! Čeka se saopštenje produkcije!

Foto: Srbija Danas
Šok!

Učesnica "Parova" Voljenka Ilić tokom programa uživo pala je u nesvest.

Kamere su odmah prebacila kadar, pa je program prekinut i prebačen kadar na studio emisije "Upoznajte Parove".

POBACILA BEBU! Takmičarka "Parova" nakon stresa nije izdržala, dogodilo se NAJGORE...

Po komentarima na društvenim mrežama spekuliše se da postoji mogućnost da je takmičarka ponovo doživela moždani udar, jer ju je slična situacija zadesila pre par godina.

Voljenka Ilić

- Žena se sruši, a imala moždani udar pre par godina, barem ja teko pričala - glasio je komentar na društvenim mrežama koji je dodatno ulio paniku da je ponovo doživela moždani.

Parovi

Čeka se saopštenje produkcije...

Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo:

Srbija Danas zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Komentare koji sadrže govor mržnje*, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, ne objavljujemo.

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Srbije Danas.

SD parovi

SD vip