• Read more Mira Marković sahrana Info

MARKO I MARIJA nisu bili na Mirinoj sahrani, ali EVO kako su odali poslednji pozdrav MAJCI (FOTO)

• Read more Crni jastreb Svet

AMERIKA naoružava ALBANCE! Stižu po zlu čuveni helikopteri!

• Read more Delije na Banovom Brdu Fudbal

DELIJE POKIDALE NA BRDU: Brutalna PORUKA Milu Đukanoviću! A onda je usledila PESMA koja ledi krv u žilama (VIDEO)

• Read more Šaban Šaulić sa suprugom Gordanom VIP

VELIKA ISPOVEST MENADŽERA ŠABANA ŠAULIĆA: Znao je detalje TESTAMENTA još pre 4 godine! A o Robertu šta je rekao...

• Read more Darko Lazić VIP

I KAMEN BI PROPLAKAO: SVE U TELU MI PUCA I BOLI! NEĆE SE OPORAVITI! Potresna ISPOVEST Darka Lazića!

• Read more tenkovi Naoružanje

SRBIJA ĆE IMATI VIŠE TENKOVA OD BRITANIJE! Engleski mediji u panici, razlog je OVO!

• Read more Aleksandar Mitrović Fudbal

KONAČNO PRORADIO: Mitrović SVE SAM, dao gol posle dugog posta i doneo pobedu Fulamu (VIDEO)

Ivan Marinković

DRAMATIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Ivan kažnjen OGROMNOM cifrom - neko to ne zaradi za 3 rijalitija

Foto: TV Happy printscreen/Parovi
Drastično...

Nezadovoljan je Ivan Marinković bio sinoć u rijalitiju "Parovi" i napravio je pravi haos. Zato je u večerašnjoj emisiji "Upoznajte parove" saopšteno da je produkcija rešila da ga kazni - i to drastično. Ogromnih 1.000 evra biće manje na kontu jednog od favorita za pobedu u aktuelnoj, sedmoj sezoni.

Voditeljka Jelena Petković je na dramatičan način saopštila odluku produkcije šoua u luksuznoj zemunskoj vili:

Posle DISKVALIFIKACIJE iz Zadruge, stigao u Parove! O skandalu - pijan pokušao da OBIJE recepciju

Ivan Marinković
Foto: TV Happy printscreen/Parovi

USRED DAVIDOVOG HAOSA SA ANOM I ALEKS, ON - TERA SPRDNJU: Brat Dejan uporedio sliku iz 2009. i 2019.

- Stiglo je saopštenje, Ivane Marinkoviću ustani! Ivane, zbog provokacija i zbog svega što se desilo, produkcija je rešila da te novčano kazni sa 1.000 evra. Nadamo se da se to neće više ponoviti i da će takvo ponašanje koje smo imali prilike da vidimo sinoć ostati iza sebe. Tačka! Nadamo se da ćeš ispoštovati produkciju - pročitala je voditeljka, a Spaho Sulejman je u pozadini aplaudirao.

- Dobro - samo je kratko odgovorio Marinković.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

IVAN POPIO ŠAMARČINU: Udarac iznenada, samo što je ušao kroz vrata (VIDEO)

Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo:

Srbija Danas zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Komentare koji sadrže govor mržnje*, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, ne objavljujemo.

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Srbije Danas.

SD parovi

SD vip