Skip to main content
Rijaliti Parovi 7

ESKALIRALO Milijana: "Aaa Požgaje, UDARIO si me!" Onda ga DRUGA HVATA za vrat! Trese se, obezbeđenje (VIDEO)

Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7
Haos.

Potpuni haos u luksuznoj vili rijalitija "Parovi 7" - moralo je i obezbeđenje da uleti i razdvaja da ne bi došlo do većeg fizičkog kontakta. Nakon burnog jutra u rijalitiju "Parovi 7", kada je Milijana Bogdanović uz njegovo teranje, ostavila Milojka Božića samog u krevetu i prešla kod Aleksandra Požgaja gde su bili "nevalali" (više o tome pročitajte na OVOM linku), najstariji stanar luksuzne zemunske vile je "bacao magiju". A nije znao kako se u dvorištu dešava upravo suprotno od onoga što je činima želeo da postigne - Milijana i Požgaj su se opet mazili, a njegova ruka je šarala po njenom telu.

Milojko je za to vreme zajedno sa pevačicom Vesnom Rivas - terao zle duhove. On se saoseća sa Milojkom i njegovim bolom zbog Milijanine izdaje, te je pomoću "viših sila" odlučila da mu pomogne.

Milijana Bogdanović, Aleksandar Požgaj i Milojko Božić
Milijana Bogdanović, Aleksandar Požgaj i Milojko Božić
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7

To je iznerviralo Požgaja te je prišao stolu i izrekao ružne reči.

- Proklet bio i ti i tvoj porod! Uzmi tu sveću i makaze pa ih gurni sebi u d*pe - rekao je Milojku.

- Sotona u njemu kulja, krizira tamo, ti samo sedi i ćuti - odbrusila mu je Vesna.

Požgaj je potom potrčao u ostavu i uzeo molitvenik, navukao kapuljaču na glavu i prišao Božoviću i počeo da čita molitvu. Pre toga je Milijana u ostavi pokušala da ga spreči i zamolila ga da joj ne pravi probleme, a u čitavom metežu on je nehotice rukom zahvatio Bogdanovićevu.

- Aaaa, udario si me! Pazi malo - požalila se ona.

Aleksandrovo proklinjanje je zasmetalo i Jovani Novakov Šmizli kojoj je Rivasova takođe gledala u karte. Ona je terala Požgaja od Milojka, pa ga je čak u jednom trenutku uhvatila za vrat, ali su ih ubrzo razdvojili.

Rijaliti Parovi 7
Rijaliti Parovi 7
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7

Bivši političar je ipak prišao najstarijem učesniku "Parova" i nastavio da čita molitve, a Božić je u međuvremenu odgurnuo Milijanu, optužujući je da je za sve kriva, pa je potom i srušio stolicu i odgurnuo snažno Požgajeve knjige.

- Što se treseš tako - uspaničila se Milijana za Požgaja, zagrlila ga i upitala Vesnu šta su mu uradili.

- Očistili smo kuću na dan Svetog Vasilija Ostroškog. Kad nisi htela sa dobrim, nego sa đavolom! Poludeo je đavo - odgovorila je Rivasova.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

ZAVIRITE U BRENIN LUKSUZNI DOM! Njena dnevna rutina će vas iznenaditi i ODUŠEVITI! (VIDEO)

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD parovi

SD vip

SD zadruga

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd