Skip to main content
Karađorđe Subotić i Gradimir Mitić

Žestoki momak PROZVAO Karađorđa: "Kad smo mu prišli, sav se TRESAO! Nameštaće mi krevet u Parovima" (VIDEO)

Foto: TV Happy printscreen/Youtube printscreen/Balkan Info
Naljutio se zbog Karađorđevih reči!

Žestoki momak sa vrelog asfalta, Gradimir Mitić, zamerio je učesnicima rijalitjija "Parovi", Karađorđu Subotiću, Mladenu Vuletiću i Marku Peroviću zbog načina na koji su ga pominjali pred kamerama u luksuznoj zemunskoj vili.

On je njihove reči doživeo kao poniženje, i uputio im oštru poruku, navodeći detalje iz njegovih susreta sa Karađorđem, iz prošlosti.

ŠOKOVI! Karađorđe hoće da mu preotme Maju, zavodi je: Biba van sebe od BESA! Spržiću te strujom (FOTO)

ŠOKOVI! Karađorđe hoće da mu preotme Maju, zavodi je: Biba van sebe od BESA! Spržiću te strujom (FOTO)

LEGENDA VOŽDOVAČKOG KLANA: Lepi u vili pokazao OŽILJKE od metaka, Ilijana raširila noge pred njim (FOTO)

LEGENDA VOŽDOVAČKOG KLANA: Lepi u vili pokazao OŽILJKE od metaka, Ilijana raširila noge pred njim (FOTO)

STAVILA GA U USTA! Jelena Golubović ŠOKIRALA sve UKUĆANE u vili svojim GADNIM POSTUPKOM, poseban FETIŠ!

STAVILA GA U USTA! Jelena Golubović ŠOKIRALA sve UKUĆANE u vili svojim GADNIM POSTUPKOM, poseban FETIŠ!

- Kada smo se ja i moje društvo sreli sa Karađorđem u Kaluđerici, izašli smo iz auta u nameri da razgovaramo s njim. Karađorđe se uplašio i otrčao do svog traktora sa kojim je došao, i uzeo je sekiru, i sav se tresao, a mi smo mu prisli u nameri da razgovaramo s njim. On je od straha išao unazad i pričao nepovezane rečenice na šta smo se mi smejali i pri tom mu govorili da spusti sekiru jer niko neće da ga dira. On to nije hteo da uradi. Onda je moj drug skočio i oteo mu sekiru, a on je pobegao u traktor. Mi smo mu prišli, a on je od straha govorio dođite kod mene ispred kuće pa ćemo da pričamo, da bi nas navukao da odemo kod njega i da nas namesti - rekao je Gradimir Mitić za "Srbiju Danas" i nastavio:

- Karađorđe je čovek koji je devedesetih godina bio ime u Beogradu, a u poslednjih deset godina najveci cinkaros u Beogradu. Ovim primerom ću dokazati koliki je on kriminalac, jer ovo što mu je uradio Aleksandar Čabarkapa se ne prašta. On je sa njegovom ženom, Ljubom Pantović, i lično mi pričao šra je sa njom raiod u krevetu, a pri tom mu je rasturio brak da bi posle toga Aleksandar Čabarkapa bio sa njegovom ćerkom Aleksandrom Subotić i učinio mu najveće zlo, a to je da je Aleksandra ostala u drugom stanju i rodila mu unuče. Posle toga ga je Karađorđe prijavljivao za paljenja automobila, ergele konja i za još mnoge stvari. Kodeks ulice nalaže da se za to što mu je uradio Čabarkapa vraća na najbolniji način.

"UBODEŠ SE U VENU I DOĐEŠ SEBI" Zbog reči Dragana Marinkovića Mace mnogi će biti iznenađeni (VIDEO)

- Mladen Vuletić je takozvani fenser koji nema pet dana uličnog kriminalnog zivota i u "Parovima" proziva mene i priča neke priče koje su neistinite, i za koje je samo načuo, a surova istina o meni je na internetu. Ovim putem mu poručujem da me ne uzima u usta, takođe i moje drugare Zorana Brankovića Lepog, Kristijana Golubovića i još mnogo mojih drugara. Da za Kristijana Golubovića i Zorana Brankovića ne priča da može da ih bije dok je u rijalitiju već mu poručujem da kad izađe napolje lepo pozove ljude na fer tuču, a ne kao cinkaroš, iz rijalitija. Marku Peroviću isto preporučujem ovo jer sam ja potpisao ugovor sa Hepijem i garantujem da kad budem ušao unutra sve troje će mi nameštati krevet, pakovati garderobu i biti moje sluge! Vidimo se u rijalitiju

Celo izlaganje Gradimira Mitića poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd