fbpx
Skip to main content
Izabela Alijoski, Elvin Kadrić Kadra i Jovana Novakov Šmizla

GUŽVA NA KADRINOM ROĐUSU Frka - Šmizla napala policajca: "Prašinaru, kupiću ti..." On je UBIO pitanjem

Foto: Instagram printscreen/izabela_alijoski
Slike i fotografije sa 27. rođendana mladog pevača.

Jedan od momaka koji je osvojio srca publike i izazvao burne reakcije učešćem u nedavno završenoj, sedmoj sezoni rijalitija "Parovi", svakako je Elvin Kadrić Kadra odakle je iznenađujuće izbačen pre finala iako je dotada slovio za favorita i redovno zauzimao prvo mesto na tabeli prilikom izbacivanja.

On je sinoć uz devojku Izabelu Alijoski, s kojom je vezu otpočeo u luksuznoj zemunskoj vili, proslavio 27. rođendan. Kadra je rođen danas, 10. avgusta, tako da je popularni par zajedno dočekao ponoć i prešao na čestitke.

Kadra je na svom Instagramu podelio sliku sa devojkom uz slavljeničku tortu. On je, pored svog rođendana, podsetio pratioce da je Bels i njemu osam godina zabavljanja.

- Ljubavi sretnih nam 8 meseci! Sretan mi 27. rođendan - poručio je Kadrić u opisu fotografije, dok je Izabela na svom Instagramu podrobno izveštavala sa proslave uz obilje slika i snimaka.

Elvin Kadrić Kadra i Izabela Alijoski
Elvin Kadrić Kadra i Izabela Alijoski
Foto: Instagram printscreen/izabela_alijoski

Bilo je i gužve - na proslavi je bilo još doskorašnjih učesnika "Parova 7". U istom autu su stigle Dina Galorini, Ivania Bajić i Jovana Novakov Šmizla, koja je potom prepričala ostatku družine da su imali malu nezgodu sa policijom na putu. Njena priča bila je u jednom momentu u centru pažnje, a svi u sobi su se smejali.

Jovana Novakov Šmizla
Jovana Novakov Šmizla
Foto: Instagram printscreen/izabela_alijoski

- "Nije vam ovo štala", rekao nam je u jednom trenutku, a ja sam mu rekla: "U pravu si, nije ovo štala, nego šupa! Kupiću ti nove pantalone, vidi kako su ti kratke, prašinaru jedan Kažem ja njemu da nas puste, a on mi je odgovorio: "Da li to vi igrate rijalitija s nama?" Ubio me je tim pitanjem - prepričala je Šmizla deo razgovora sa policajcem, a Kadrić je dobacio da mu ta njena priča liči na "Parove".

Pogledajte i te scene:

NEVERICA! Ana Bekuta iznenadila stajlingom za nastup, pogledajte šta je OBULA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd