Skip to main content
Elvin Kadrić Kadra i Dario Šogorović

HAOS NA VERSKOJ OSNOVI: Rat Kadre i Darija! Pokliči, pa: "Mudžahedinu jedan..." Odzvanjaju Parovi (VIDEO)

Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7
Zaratili.

Nakon sinoćnjeg "Parografa" gde je u glavnoj ulozi bio Dario Šogorović, on i Elvin Kadrić Kadra su ponovo zaratili u rijalitiju "Parovi 7". Ovoga puta na verskoj osnovi, između ostalog.

Svađa je počela još tokom trajanja "Parografa" kada je Šogorović optužio Kadrića da se samo rečima predstavlja kao vernik, a da zapravo u praksi radi mnoge stvari suprotne Kuranu.

- Zar neko ko poštuje Kuran ide posle kod Vesne Rivas da mu gata? - zapenio je Dario koji je skočio sa stolice i prišao Elvinu koji mu je prethodno saopštio da je najveća laž koju je Šogorović rekao da je "proučio Kuran".

- Nama je zabranjena svinjetina da se jede svinjetina, a u Kuranu piše i "nije vam greh da utolite glad". Što se tiče tarot karti, kada sam Vesni rekao 3.12.1969. ona je meni odgovorila da je to bio ljudina. A to je moj stari koji je tad rođen. Ja verujem u jednog jedinog boga i mislim da mi ju je on poslao da mi da neke prečice - obrazložio je Kadra, a Šogorović ga je pitao "da li ga je sramota".

U tom trenutku su počele reklame, a njih dvojica su se umalo potukli, morali su da ih razdvajaju. Pale su teške reči, a Kadra je Dariju poručio da mu se više ne obraća.

Mađutim, tu nije bio kraj sukoba. Dario je pošao za Elvinom i Izabelom u kupatilo i počeo da proziva Kadrića:

- Poznajemo se, kao čovek sam ti dao pet šansi, pet i ako znam da si loš čovek - rekao je Dario Kadriću koji je u jednom trenutku potpuno promenio izraz lica i počeo da govori reči koje su Šogorovića podsetile na mudžahedinski poklič te je povikao:

- Gledajte narode, gledajte mudžahedinca - vikao je Dario koji je brže bolje pobegao iz kupatila.

Pogledajte kako je sve ovo izgledalo u klipovima ispod teksta:

Posle ove situacije, Elvin i njegova devojka Izabela ušuškali su se u svoj krevet kako bi spavali, ali to ni ovog puta nije bilo moguće jer Šogorović nije odustajao, te je u jednom momentu Elvin bio na ivici da fizički nasrne na Daria:

- Odi, sedi ovde, sedi ako smeš - pretio je Kadrić no na svu sreću ništa se nije desilo.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd