fbpx
Skip to main content
Parovi

ISPLIVALA TAJNA PRODUKCIJE: Učesnici "Parova" i ceo tim se SELE iz Srbije i to u OVU državu?

Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY
Nude sve što žele, samo da pređu...

Tim producenata rijalitija „Parovi“, ostao je zatečen, kad su im se, juče, u istom danu, sa gotovo istim zahtevom obratili predstavnici dve televizijske kuće – jedna iz Francuske, a druga iz Rusije.

UŽASNA TAJNA IZ PROŠLOSTI: Dalila progovorila o Zorici Dukić: Sve zbog njene majke...

Predstavnici ove dve televizije, poslali su upit za satanak sa čelnicima televizije i produkcije "Parovi", sa zahetvom: žele "Parove" , ali ne da preuzimaju, nego da tim koji radi i režira ovu rijaliti seriju, to isto radi u Francuskoj i Rusiji.

BRENDON SKINUO GIPS NAKON ŠTO MU JE GASTOZ SLOMIO NOGU: Evo kako izgleda i u kom je stanju (FOTO)

Na ovaj, neobičan zahtev, televizija nije odmah odgvorila, ali su priznali da su iznenađeni istom pojavom iz dve zemlje u istom danu.
-Neobično je da kompletan tim, producenti, režija, sa učesnicima odlazi u drugu zemlju, gde će praviti program za drugu televiziju – potvrdili su u Hepi televiziji. – Dolazili su da preuzmu licencu, jer ovo je jedinstven program, nije kopija, "Parovi" su nastali iz sopstvene produkcije Hepi televizije. Ali, prvi put nam, se neko obraća sa zahtevom da se kompletan tim sa učesnicima izmesti u drugu zemlju.

Vila Parova
Foto: Srbija Danas

Producenti su predstavnicima francuske i ruske televizije, objasnili da su učesnici ugovorima vezani za projekte na Hepi televiziji i da bi to povlačilo potpuno drugačiji koncept, tim pre što naša rijaliti serija traje i dalje.

- Uporni su bili da žele baš naše učesnike i zaposlene, jer su pratili odnos takmičara i produkcije u proteklom periodu i dopala im se simbioza rada, koju su opisali kao – prodoičnu – rekli su u hepi televiziji.  – Pitali su za svakog učesnika posebno, pričali smo i o njihovom daljem angažovanju kad im isteknu ugvoori sa nama, najverovatnije će biti neke saradnje, ali u kom obimu, trenutno se ne može definisati.

Ukućanima puštene fotke Nine Prlje iz Dubaija! Od luksuznog hotela do zatvorske ćelije! (VIDEO)

Ostaje nedoumica, zbog čega su Francuzi i Rusi, koji imaju svoje rijaliti programe, toliko zainteresovani za ovaj zabavno humoristički program iz Srbije, pre svega, zbog čega se ne zadovoljavaju licencom, koju će ispoštovati sa svojim učesnicima, nego traže i takmičare iz vile "Parova".

Prema rečima onih, koji su ispred Hepi televizije pregovarali sa strancima, oni su dali valjani razlog za sve, ali je, za sada sve ostalo u domenu poslovne tajne,  koju ni producenti niti Francuzi i Rusi, ne žele da otkriju.

Ukoliko želite da saznate više o rijalitiju "Parovi" i njegovim učesnicima, to možete učiniti na linku OVDE.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
7 Beograd