Skip to main content
Karađorđe Subotić

VELIKA ISPOVEST KARAĐORĐA SUBOTIĆA: Izvacivanje iz škole, ulazak u KRIMINAL, upoznavanje Ljube Pantović...

Foto: TV Happy printscreen
Otvorio dušu!

Na vruću stolicu u vili "Parova" sinoć je seo Karađorđe Subotić. 

- Smatra se da nisi kriminalac dok se ne pojaviš u novinama. Karađorđe, ti si kriminalac i po! - rekla je na početku voditeljka Anđela Lakićević.

- Sasvim si u pravu. To sam ja i to je moj život. Ništa ja tu ne bih menjao - rekao je Karađorđe.

- Hajde da te onda bolje upoznamo! Ima mnogo toga što ti ne pričaš često. Pokušaćemo da otkrijemo tvoju stranu o kriminalu i beogradskom asfaltu - rekla je voditeljka.

- Rođen sam u Šidu 1969. godine. Tamo sam odrastao. Živeo sam kod babe. Posle sam prešao u Slavoniju kod mog dede koji je bio žandar. Moji roditelji su radili u Nemačkoj. Bili su mi strani. Deda mi je bio sve i svja. Roditelje sam viđao dva puta godišnje. Pre nego što sam upisao osnovnu školu prešao sam u Beograd. Uzela me je jedna hraniteljska porodica. Moj otac je u Kaluđerici počeo da gradi kuću. Roditelji su plaćali moje izdržavanje kod jedne bake Marije. Tamo sam bio do pete godine. Bio je to dobar izbor. Do 15 godine sam rastao bez roditelja. Smatram da je to bilo ispravno. Baka Mara mi je zamenila dedu. Rastao sam uz njene priče. To je ostavilo veliki utisak na mene. Ona me je naučila kulturi. Osnovnu školu sam započeo u Kaluđerici. Bio sam izbačen jer sam bio nestašan. Tada sam kao dete pričao da Kalabić nije mogao da bude izdajnik. Imao sam ozbiljnih problema zbog te moje priče. Imao sam veliki otpor prema profesorima jer sam ni kriv ni dužan dobijao batine zbog mnogih stvari koje nisam uradio - započeo je svoju ispovest Karađorđe.

Karađorđe Subotić
Karađorđe Subotić
Foto: TV Happy printscreen

 

O svojim nestašlucima, odrastanju bez roditelja i tinejdžerskim problemima pričao je bez ustezanja. 

- Iz političkih razloga sam isteran iz škole. Gledao sam film o Nikoli Kalabiću i poverovao da on nije bio izdajnik. To sam po školi javno govorio. Tako sam upao u nevolje i izabačen sam iz osnovne škole. Tamo sam upoznao Kristinu, Kristijanovu sestru. Posle smo svi kao društvo izbačeni i iz te škole. Bili smo previše buntovi u šestom razredu. Bio sam odličan učenik do petog razreda. Posle sam bežao iz škole. Kristijan i ja smo zajedno visili po bioskopima. Tada smo se mnogo družili. Kada sam završio osnovnu školu, otac me je odveo u Minhen. Tamo sam isto čuda činio.

- Da li si ti svojim ponašanjem želeo da se osvetiš roditeljima za to što nisu bili uz tebe kada si bio mali? - pitala je voditeljka. 

- Moguće da je i toga bilo - rekao je Karađorđe. 

- Ko je je bilo tvoje prvo krivično delo? - pitala je voditeljka.

Karađorđe Subotić
Karađorđe Subotić
Foto: TV Happy printscreen

- Mene su teretili za nekoliko pljački banaka. Dovodili su me u vezu sa nekom pljačkom austrijske banke. Tada sam prvi put bio osuđen na tri godine zatvora - rekao je on. 

- Ne znam koliko se zna, ali tebe su smatrali za najboljeg lopova stare Jugoslavije - rekla je Anđela Lakićević.

- Nikada nisam bio lopov. Nisam bio ni osuđivan zbog krađa. Mene su bili osuđivali zbog pljački banaka. Radilo se o pljački banke u Beču. Ovde sam osuđen na tri godine, a nisam bio kriv. Bila je greška. Nisam imao dovoljno saznanja. Naveli su me da kažem nešto što nije trebalo da kažem. Tako sam prvi put robovao. Neko je to uradio, nisam to bio ja i nikada nisam priznao umešanost - dodao je Karađorđe. 

- To je bilo ovako, boravio sam u jednom bečkom hotelu i tamo su bile neke devojke koje su htele da idu sa mnom na piće. Ja sam odbio i tako je sve počelo. Jedna od njih me je povezala sa licem sa poternice koje je opljačkalo tu banku. Tako sam uhapšen - ispričao je Karađorđe.

ONA JE NESTALA! Uzbuna i PANIKA u vili, u cik zore - ovo u "Parovima" još nije viđeno! (FOTO)

ONA JE NESTALA! Uzbuna i PANIKA u vili, u cik zore - ovo u "Parovima" još nije viđeno! (FOTO)

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI! Rijaliti učesnik Parova MALTRETIRAO SVOJU ŽENU: Javno PRIZNALA kroz suze

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI! Rijaliti učesnik Parova MALTRETIRAO SVOJU ŽENU: Javno PRIZNALA kroz suze

LEPA LUKIĆ SE GUŠILA U SUZAMA: "Ja ću vam se zahvaliti..." Scena koja KIDA DUŠU! (VIDEO)

LEPA LUKIĆ SE GUŠILA U SUZAMA: "Ja ću vam se zahvaliti..." Scena koja KIDA DUŠU! (VIDEO)

Zbog pljačke austrijske banke, koju kako tvrdi nije orobio, dobio je tri godine zatvora. 

- Tada sam bio mlad. Imao sam samo 16 godina. Iz zatvora sam izašao sa nekih skoro dvadeset. Tada sam već upoznao neka velika imena iz tog sveta kriminala. To su bili Knele, Giška, Boris Petkov, Goran Vuković i mnogi drugi. Po izlasku iz zatvora sam se uputio na "zadatak" u Bratislavu, odatle u Frankfurt, pa u Amsterdam. 

- Bio si još uvek klinac u to doba kada su ti povereni neki zadaci. Da li te je bio strah? - pitala je voditeljka.

- Ne! To sam ja. Veoma se dobro snalazim u kritičnim situacijama. Razmišljam o svakom detalju u tim situacijama. Odlično se snalazim u tome i to je retkost. Tada mi vreme stane. Tako bih to opisao - rekao je Karađorđe.

PUSTIO VOLAN, POLUDEO! Nećete verovati ŠTA je Marko uradio usred vožnje - trudna Luna SVE snimila! (VIDEO)

- Zabavljao sam se sa jednom devojkom. Saznao sam za neke njene nedozvoljene radnje i da bi je napravio ljubomornom pozvao sam njenu najbolju drugaricu da izađe sa mnom. Tako sam upoznao malu Ljubu - ispričao je Karađorđe kako je upoznao svoju bivšu ženu Ljubu Pantović. 

- Koliko je ona ima godina tada? - pitala je voditeljka.

- Ljuba je bila mlada. Tada je imala oko 16 godina. Ja sam imao 26 - ispričao je Karađorđe. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd